Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Vzvod vse do:
  1:30 za maloprodajne vlagatelje,
  1:500 za profesionalne vlagatelje
 • FSCS varstvo
 • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

MT4 Web Trader za Linux

MT4 Web Trader za Linux

Glavna omejitev MetaTrader 4 za Linux uporabnike je pomanjkanje zanesljive rešiteve. Admiral Markets z veseljem sporoča, da MetaTrader verzija za Linux uporabnikom odpravlja to težavo. Če želite začeti uporabljati vse funkcije MetaTrader 4, ki jih poznate s prvotne platforme na Linux - preprosto odprite demo račun.

Odklenite vaš trgovalni potencial z MetaTrader 4 Web Trader na Linuxu z uporabo dobro znanega vmesnika in ciljajte na maksimalno učinkovitost trgovanja z minimalnim naporom z uporabo state-of-art grafičnega orodja.

Vrhunski MT4 Linux podpira vse različice Linuxa in odstrani namestitev nezanesljivih in dragih trgovalnih platform za trgovanje na MT4. Ni vam potrebno brati navodil za namestitev - samo uporabite podatke od brezplačnega demo ali pravega računa za prijavo MT4 Ubuntu različico in začnite.

Linux MT4 funkcije

S to brezplačno vrhunsko MT4 platformo boste dobili:

 1. zanesljiva, varna povezava
 2. kot strela hitra izvedba
 3. cene v živo
 4. trgovanje z enim klikom
 5. različna časovna obdobja
 6. napredna orodja za grafikone

Se zanimate na brezplačno spletno verzijo MT4 trgovalne platforme za Linux? Odprite brezplačni račun z Admiral Marketsom in začnete raziskovati spletno verzijo MT4.


Pričnite web trading


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.