Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Vzvod vse do:
  1:30 za maloprodajne vlagatelje,
  1:500 za profesionalne vlagatelje
 • FSCS varstvo
 • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

MT4 WebTrader za Chromebook

MT4WebTraderChromebook.uk-mt4wt-chromebook-h1-1

Napredna MT4 Chromebook ponuja enkratno priložnost za varno uporabo MetaTrader 4 temeljnih funkcij na Chromebooku.

Izkoristite vse možnosti trgovanja preko MetaTrader 4 Web Trader na Chromebook prek dobro znanega vmesnika in prihranite dragoceni čas uporabo MetaTrader 4 grafičnih orodij.

Zanesljiva visoko zmogljiva Web Trader platforma MT4 za Chromebook izognite se nepotrebnim in napornim navodilom za namestitev. Začnite uporaabljati MetaTrader 4 temeljne značilnosti, katere že poznate s prvotnega platforme, Chromebook. Preprosto odpri demo račun in se prijavi na MT4 Web Trader.

MT4 Chromebook funkcije

Z našo spletne verzija MT4 za Chromebook, pridobite:

 1. zanesljiva, varna povezava
 2. kot strela hitra izvedba
 3. cene v živo
 4. trgovanje z enim klikom
 5. različni časovni okviri
 6. napredna orodja za grafikone

Se zanimate na brezplačno spletno verzijo MT4 trgovalne platforme za Chromebook? Odprite brezplačni račun z Admiral Marketsom in začnete raziskovati spletno verzijo MT4.


Pričnite web trading


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.