76% maloprodajnih računov izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. CFDji so kompleksni instrumenti in prinašajo visoko tveganje izgube denarja zaradi vzvodov. 76% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Dobro razmislite ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje izgube svojega denarja.

Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator CySEC fca

Profesionalni trgovalni pogoji

Kako nadaljevati?
Retail pogoji

Če ste pripravljeni trgovati z maloprodajnimi pogoji, se prijavite v Trgovalni sobi in v obrazcu za odpiranje računa preskočite koraku Profesionalen trgovec.

Pogoji za profesionalne trgovce

Če ste pripravljeni trgovati z profesionalnimi pogoji, se prijavite v Trgovalni sobi in v obrazcu za odpiranje računa izpolnite prijavnico za Profesionalnega trgovca.

Obstoječe stranke

Če že imate račun pri nas in ste pripravljeni preiti naprofesionalne pogoje, prosimo, pošljite obrazec na kartici »Profesionalni Pogoji« v Trgovalni sobi.

Vprašanja in Odgovori

 • Zakaj so omejitve finančnega vzvoda pri maloprodajnih pogojih?

  Trgovalni računi za malorpodajo imajo omejen finančni vzvod zaradi sklepov regulatorja Fca (Financial Conduct Authority) zaradi zaščite maloprodajnih investitorjev.

  Trgovanje na finančnih trgih je zapleteno področje, ki zahteva obsežno učenje in predanost, da bi uspeli in sploh ni lahkega denarja, tako kot povsod drugod.

 • Zakaj obstaja omejitev za pridobitev bonusov pri maloprodajnih pogojih?

  Maloprodajne stranke ne prejemajo popustov, povračil denarja in drugih bonusov, ker te ugodnosti spodbujajo trgovanje, saj je regulator Fca (Financial Conduct Authority) prepovedal kakšnekoli vzvpodbude, omogoča zgolj pridobivanje informacij in raziskovalnih orodij.

 • Zakaj potrebujem zaščite pred negativnim stanjem?

  Pri trgovanju z vzvodi obstaja možnost, da dosežemo negativno stanje na računu, npr. če imate velik položaj z visokim vzvodom in se trg nenadoma premika proti vam.

  Maloprodajni pogoji zagotavljajo popolno zaščito pred negativnimi stanjem.

  Po statističnih podatkih Admiral Markets skupine je povprečno kompenzacija negativnega stanja v letu 2017 - 78 GBP.

 • Zakaj potrebujem možnost, da se lahko pritožim regulatorju?

  Morda ste pripravljeni razširijo spor na službo finančnega varuha človekovih pravic (FOS), če menite, da smo ga rešili s kršitvijo katere koli vrste.

  Maloprodajne stranke so popolnoma upravičene do pritožbe na službo varuha človekovih pravic za finančne storitve, profesionalne stranke pa to pravico lahko uporabljajo samo, če so kvalificirane kot potrošniki (tj. Posamezni trgovci). Profesionalne stranke, ki trgujejo v imenu pravnih oseb, se odrečejo tej pravici.

  V vsakem primeru je bistveno, da se zavedate, da smo licencirana družba in da si vedno prizadevamo rešiti vse spore znotraj podjetja v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi.