Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Vzvod vse do:
  1:30 za maloprodajne vlagatelje,
  1:500 za profesionalne vlagatelje
 • FSCS varstvo
 • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Vrste računov

Admiral Markets ponuja konkurenčne trgovalne pogoje in različne storitve na vsakem izmed računov. Izberite tistega, ki vam najbolj odgovarja in začnite trgovati na finančnih trgih danes!


Opombe

 1. Pogoji za CFD je na spot kovine, denarne indekse, delnice, obveznice in kriptovalute so na voljo v  Specifikacije pogodbe.
 2. Stopnje finančnih vzvodov za valutne pare in za nekatere vrste CFD računov je odvisna od stanja na računu in valute, ter je na voljo v skladu s  Zahtevano kritje.
 3. Provizija je prikazana za enostransko trgovino in zaračuna v celotnem znesku (tj podvojil) ko se pozizija odpre. Primeri izračunov in tečajev valut različnih vlog so na voljo v  Provizija.
 4. Provizija je indicirano za enostranske trgovanje in se zaračuna na podlagi "na transakcijo" tj vsakič ko je sredstvo kupljeno ali prodano. Prosimo, poiščite vse podatke o stopnjah provizij in vrednosti minimalnih provizij v Specifikaciji pogodb. Primeri izračuna so na voljo tukaj Provizije.

 1. Odprite račun Registrirajte se v Trgovalno sobo, naložite zahtevane dokumente, izpolnite obrazec "Odprite račun"
 2. Naredite polog Izberite najprimernejši način plačila, izpolnite obrazec "Polog sredstev", preverite stanje na računu
 3. Pričnite trgovati Prenesite MetaTrader platformo, prijavite se s podatki vašega računa, začnite trgovati!

Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.