Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Vrste računov

Admiral Markets ponuja konkurenčne trgovalne pogoje in različne storitve na vsakem izmed računov. Izberite tistega, ki vam najbolj odgovarja in začnite trgovati na finančnih trgih danes!


Opombe

  1. Pogoji za CFD je na spot kovine, denarne indekse, delnice, obveznice in kriptovalute so na voljo v  Specifikacije pogodbe.
  2. Stopnje finančnih vzvodov za valutne pare in za nekatere vrste CFD računov je odvisna od stanja na računu in valute, ter je na voljo v skladu s  Zahtevano kritje.
  3. Provizije za CFD-je na valutne pare in kovine na Admiral.Prime računu so odvisne od mesečnega obsega, kar pomeni, da aktivni trgovci plačajo manj. Vrednost provizije je označena za enostransko trgovanje in se zaračuna v celotnem znesku (tj. Podvojeno), ko je pozicija odprta. Struktura Komisije, primeri izračuna in tečaji za različne valute za depozite so na voljo v Provizije. Za CFD-je na spot energente in denarne indekse, zaračunane provizije na računih Admiral.Prime, niso odvisne od mesečnega obsega in se zaračunavajo po pavšalnih stopnjah, ki jih najdete v Specifikacije pogodb.
  4. Provizija je indicirano za enostranske trgovanje in se zaračuna na podlagi "na transakcijo" tj vsakič ko je sredstvo kupljeno ali prodano. Prosimo, poiščite vse podatke o stopnjah provizij in vrednosti minimalnih provizij v Specifikaciji pogodb. Primeri izračuna so na voljo tukaj Provizije.

  1. Odprite račun Registrirajte se v Trgovalno sobo, naložite zahtevane dokumente, izpolnite obrazec "Odprite račun"
  2. Naredite polog Izberite najprimernejši način plačila, izpolnite obrazec "Polog sredstev", preverite stanje na računu
  3. Pričnite trgovati Prenesite MetaTrader platformo, prijavite se s podatki vašega računa, začnite trgovati!

Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 77% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.