Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Vzvod vse do:
  1:30 za maloprodajne vlagatelje,
  1:500 za profesionalne vlagatelje
 • FSCS varstvo
 • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Zahvaljujemo se za vaš interes

En korak je za vami, samo še dva sta pred vami - ste na dobri poti! Vse kar morate storiti zdaj je prijava v vaš Demo trgovalni račun & izvedba naročila!

 1. Sprejmite Email
 2. Prijavite se v ali odprite Demo račun
 3. Izvedite naročilo

Nimate še Demo računa za trgovanje z Admiral Markets? Ni problema! Izdelajte si novega s klikom na spodnji modri gumb. Ne pozabite, da uporabite isti e-poštni naslov, na katerega smo vas že kontaktirali.

ODPRITE DEMO RAČUN

Najlažji način za Začetek trgovanja brez tveganja je trgovanje neposredno preko vašega brskalnika z MetaTrader WebTrader. Brez prenosov ali namestive!

POJDITE NA WEBTRADER

Kako začeti trgovati na Demo računu

Kako začeti z Web Traderjem

MetaTrader 4 spletna trgovalna platforma Web Trader, ne zahteva dodatnih programov.

 1. Enostavno prijavite se z vašimi obstoječimi podatki. Za vas smo tudi že pripravili demo račun, tako da vam ga ne potrebujete ustvarjati sami
  !
  Opomba! Prepričajte se, da izberete pravilen strežnik s seznama razpoložljivih strežnikov. Informacije o strežniku najdete v e-poštnem sporočilu, ki smo ga poslali ali v vaši trgovski sobi.
 2. Izberite željeni valutni par ali instrument za trgovanje s seznama.
 3. DesnI-klik na simbol in izberite Novo naročilo.
 4. Če želite, lahko nastavite vaš Stop loss in TakeProfi ravni, vendar to ni obvezno.
 5. Kliknite Nakup ali Prodaja.

Ko je trgovanje izvedeno, lahko pregled na njen napredek s klikom na zavihku "Trgovanje", na spodnjem koncu terminala.

POJDITE NA WEBTRADER

Kako odpreti pravi trgovalni račun

Kot že ime povej, je mogoče na pravem trgovalnem računu trgovati s pravim denarjem. Če želite odpreti pravi trgovalni račun:

 1. Prijava v vašo Trgovalno sobo.
 2. Kliknite "Odprite račun" v zavihku "Moji računi" in nastavite svoje preference.
 3. Izpolnite obrazec

  Tip: Admiral.Markets ali Admiral.Prime račun
  Valute: GBP, EUR, USD, CHF

 4. Izberite med Admiral.Markets in Admiral.Prime vrsto uporabniškega računa. Želite vedeti več o pogojih trgovanja? Primerjava vrste računov.
 5. Naložite dokumente v zavihku "Dokumenti":
  • a) Sliko ali scan vašega veljavnega identifikacijskega dokumenta (ID - potni list ali osebna izkaznica).
  • b.) Dokazilo o stalnem prebivališču (scan ali fotografija banlnega izpiskam, najbolje Pdf format), ne sme biti starejpi od 2 mesecev in mora vsebovati vaša podatke (ime, naslov, št - računa).
  • c) Dogovor o sodelovanju - se samodejno ustvari preko Trgovalne sobe, ko zaključite zahtevek za pravi trgovalni račun.
   • Prosimo, upoštevajte, da zaradi dobrega poznavanja (poznaj-svojo-stranko), Admiral Markets UK Ltd lahko zahteva, da predložite še dodatne dokumente v primerih, kjer se zgoraj omenjene dokumente šteje za nezadostne.

Ko je vaš račun odobren s strani naše ekipe, gre vaš račun v aktivacijo in možnost vplačila sredstev. Ko vplčate prvo nakazilo je račun aktiven.

Poleg konkurenčnih pogojev, ponujamo tudi Volatility Protections Settings, ki je vrsta orodja za zaščito pred nestanovitnimi tržnimi pogoji. Nekoč usposobiti, Vps bo omogočilo trgujete z zaupanjem, ne glede na trenutne razmere na trgu.

Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.