Kaj je Litecoin? Kje kupiti Litecoin in kako trgovati z njim?

Admirals
21 Min branje

Ali je Litecoin "manjša" oblika Bitcoina? Bitcoin je nedvomno bolj znana kriptovaluta, vendar boste morda presenečeni, ko boste izvedeli, da je bil Litecoin predstavljen že pred več kot petimi leti. Ta članek obljublja razlago ključnih vprašanj, kot so: Kako deluje Litecoin? Kako deluje ustvarjanje Litecoin? Kje kupiti Litecoin? Je Litecoin tvegan? In še mnogo več!

Kaj je Litecoin?

Litecoin je medvrstniška kripto valuta. Gre za program z odprtokodno programsko opremo, izdan pod licenco MIT / X11, kar pomeni, da postavlja le zelo omejene omejitve za njegovo ponovno uporabo. Litecoin je v marsičem podoben Bitcoin, saj velja tudi za digitalno valuto in digitalni plačilni sistem. Poleg tega se tehnike šifriranja Litecoin uporabljajo za dve kritični lastnosti:

  1. Za urejanje generacije Litecoin
  2. Za preverjanje prenosa sredstev in varnih transakcij

Kakšna je razlika med Litecoin-om in Bitcoin-om?

Čeprav sta si Litecoin in Bitcoin v marsičem podobna, obstaja nekaj velikih razlik med obema kripto valutama. Nekateri trgovci pravijo, da bi lahko Bitcoin primerjali s srebrom, če je Bitcoin ekvivalent zlata. Pravzaprav je to točno tisto, kar so imeli Litecoin razvijalci v mislih pri ustvarjanju. Oba kovanca imata veliko podobnih lastnosti, Litecoin je zelo podoben Bitcoin-u, z nekaj razlikami:

  • Litecoin ponuja hitrejšo potrditev: Litecoin Network si prizadeva obdelati blok vsakih 2,5 minute, ne pa 10-minutno hitrost Bitcoina, za katero trdijo, da jo razvijalci omogočajo hitrejšo potrditev transakcije. Prepoznana pomanjkljivost je prinaša večja verjetnost osirotelih blokov.
  • Litecoin uporablja drugačen algoritem hashtag: Litecoin v algoritmu za preverjanje dela uporablja skript - zaporedno funkcijo, ki je trdo v pomnilniku, ki zahteva asimptotično več pomnilnika kot algoritem, ki ni trden za pomnilnik.
  • Mreža Litecoin bo ustvarila več kovancev: Litecoin bo proizvedel 84 milijonov Litecoinov ali štirikrat več valutnih enot v primerjavi s tisto, ki jo bo izdala Bitcoin Network.

Vse skupaj lahko Litecoin obdeluje in obvladuje večjo količino transakcij, kar zmanjša morebitna ozka grla, kot to včasih vidimo pri Bitcoinu. Prednosti lahko vključujejo večjo odpornost proti dvojnemu napadu porabe v istem obdobju kot Bitcoin.

Kaj je okrajšava za Litecoin?

Kratica za Litecoin je preprosto LTC. Zato velja isto načelo kot pri USD (ameriški dolar) in EUR (evrih). Litecoin je mogoče seznaniti tudi z drugimi valutami. V tem primeru bi lahko ime valutnega para bilo na primer Litecoin v primerjavi z ameriškim dolarjem ali LTC / USD. V primeru, da še niste vedeli, je mogoče z Litecoin (LTCUSD) trgovati na demo računu, popolnom brez tveganja, z Admirals!

Brez tveganja Demo račun

Registrirajte si brezplačen demo račun in obvladajte svojo trgovalno strategijo

Kako deluje Litecoin?

Litecoin je spletno omrežje, ki ga lahko ljudje uporabljajo za pošiljanje plačil od ene osebe do druge. Litecoin je enakovreden in decentraliziran, kar pomeni, da ga ne nadzoruje noben subjekt ali vlada. Plačilni sistem ne obravnava fizičnih valut, kot sta dolar ali evro, in namesto tega uporablja lastno obračunsko enoto, ki se imenuje tudi Litecoin (simbol: Ł ali LTC). Zaradi tega boste Litecoin pogosto videli kot virtualno valuto ali digitalno valuto. Litecoins je mogoče kupiti in prodati za tradicionalni denar na različnih izmenjavah, ki so na voljo na spletu.

Kaj je tehnologija Blockchain in kako to vpliva na Litecoin?

Litecoin temelji na tehnologiji blockchain, enako kot Bitcoin. Po samem Litecoin-u je blockcoin veriga Litecoin "sposobna obvladovati večji obseg transakcij od svojega kolega - Bitcoina". Litecoin ima višjo frekvenco ustvarjanja blokov, kar pomeni, da omrežje podpira več transakcij in koristi od hitrejših potrditvenih časov.

Kaj je rudarjenje?

Novi Litecoini nastajajo redno. Ustvarjanje novih kovancev se zaključi s posebnim postopkom, imenovanim „rudarjenje", ki je preprosto storitev vodenja evidenc. Litecoin poskrbi, da obstaja le en blok z ustvarjanjem blokov, ki jih je res težko izdelati. Namesto, da bi samo izdelali bloke po svoji volji, morajo rudarji narediti kriptografsko mešanico bloka, ki ustreza določenim kriterijem, in edini način, da jih najdete, je izračunati veliko od njih, dokler ne boste imeli sreče in našli tistega, ki deluje.

Ta postopek se imenuje "hashing". Rudar, ki uspešno ustvari blok, je nagrajen s 25 sveže kovanimi Litecoini. Vsakih nekaj dni se zahtevnost meril za hash prilagodi glede na to, kako pogosto se pojavljajo bloki, zato je večja konkurenca med rudarji enaka več delu za iskanje bloka.

Od kje je prišel Litecoin?

Rast ponudbe Litecoin je centralizirana in usmerjena s protokolom Litecoin, ki udeležencem Litecoin dodeli ustvarjanje novih kovancev. Največje število Litecoinov je skupno omejeno na 84 milijonov, vendar še niso bili ustvarjeni vsi kovanci. V maju 2019 je v obtoku približno 61,9 milijona litecoinov, kar je približno 74% vseh. Ko bo ustvarjenih 11,3 milijona novih kovancev, se bo nagrada za rudarsko premoženje zmanjšala s 25 na 12,5 kovancev, kar naj bi se zgodilo nekaj časa avgusta 2019.

Kdo je izumil Litecoin?

Mislimo, da je Litecoin 7. oktobra 2011 prek GDHub-a odprl odjemalca, ki ga je sprožil Charlie Lee, nekdanji Googleov uslužbenec. Šlo je za odjemalca odjemalca Bitcoin Core, ki se je razlikoval predvsem po krajšem času nastajanja blokov (2,5 minute), povečanem največjem številu kovancev, drugačnem algoritmu mešanja in nekoliko spremenjenemu GUI-ju.

Vodilna multifunkcijska platforma za trgovanje na svetu


Kdaj je bil Litecoin ustvarjen?

Čeprav je bila zgrajena oktobra 2011, finančna zgodovina Litecoin izvira novembra 2013. Razvojna skupina Litecoin je najprej izdala različico 0.8.5.1, nato pa je skupna vrednost Litecoin doživela ogromno rast, ki je v 24 urah vključila 100-odstotni skok. . V začetku decembra 2013 je nastala nova različica Litecoina. Ta nova in izboljšana različica je ponudila 20-krat znižanje plačil za transakcije, skupaj z drugimi izboljšavami varnosti in uspešnosti za stranko in omrežje.

Se izplača rudariti Litecoin?

Profesionalni trgovci domnevajo, da bi bilo trgovanje z Litecoin lahko bolj donosno od rudarjenja podatkov. Na primer z uporabo trgovalnih platform MetaTrader 4 in MetaTrader 5 Admirals, skupaj z vtičnikom MetaTrader Supreme Edition so vaši stroški precej nižji v primerjavi z nastavitvijo strojne opreme ASIC, ki velja za drago in še zdaleč ni zanesljiv. naložba. Vključenih je veliko tveganj, med drugim:

  • Eksponentne težave z omrežjem: Težave se bodo povečevale, ko se vse več in hitreje rudarji pridružijo omrežju, kar bo zmanjšalo donosnost. Zaradi tega je pomembno realistično napovedati, koliko težav se bo razvijalo v bližnji prihodnosti.
  • Potencialno nizka vrednost pri nadaljnji prodaji: strojna oprema ASIC lahko Litecoins pridobiva izjemno učinkovito, vendar je to vse, kar lahko stori. Ni ga mogoče znova popraviti za druge namene, zato je vrednost pri nadaljnji prodaji zelo nizka.
  • Zamude pri dostavi: Ne želite, da se strojna oprema dostavi mesece po nakupu. Na internetu je bilo zlasti veliko slabih pregledov o predhodnem naročilu rudniške strojne opreme.
  • Poraba energije: Ne želite plačati več električne energije, kot zaslužite v Litecoins, kajne?

Preprosto povedano, trgovanje z Litecoin v primerjavi z USD bi lahko bilo veliko bolj zanimivo, donosno in manj drago.

Kje lahko Litecoin porabite?

Litecoin je mogoče uporabiti in porabiti na dolgem seznamu blaga z različnimi vrstami trgovcev. Prvi korak pri olajšanju tega je prenos denarnice Litecoin, ki vam bo nato omogočil nakup Litecoinov od menjave in ki jih lahko nato uporabite za nakup blaga in storitev pri Litecoinsu.

Kdo podpira Litecoin?

Litecoin deluje neodvisno od katere koli centralne banke, v nasprotju z drugimi znanimi valutami (npr. Ameriškim dolarjem in evrom). Tudi omrežje Litecoin nima nobene druge osrednje točke niti enega skrbnika, zaradi česar je decentralizirana digitalna valuta.

Kakšna so tveganja trgovanja z Litecoin?

Tu je nekaj točk, ki povzemajo nekatera tveganja:

  • Tako kot pri Bitcoinu je tudi malo zgodovinskega razpona vrednotenja ali primerjalnih kripto valut. Na vprašanje, kako ocenjujete, kaj je poštena vrednost, je v bistvu težko odgovoriti.
  • Spremembe mednarodnega nadzora kapitala bi lahko zmanjšale povpraševanje po kripto valuti. Države, kot je Kitajska, imajo zakone, ki ščitijo odliv kapitala; denar se zato pretaka v neurejene kripto valute - da bi preprečil tak nadzor kapitala. Sprememba zakonov v zvezi z odlivi kapitala bi lahko zmanjšala povpraševanje.
  • Nereguliran je, zato ga nekateri lahko ocenijo kot veliko tveganje. Vendar je to subjektivno; na koncu dneva je le valuta.
  • Je valuta, podobna blagu v naravi; zato lahko tržna nihanja, kot sta povpraševanje in ponudba. Toda to bi moralo biti pozitivno tveganje za trgovce, ki se ukvarjajo z blagom.

Ali je Litecoin zakonit?

Kratek odgovor je: da. Predpisi se razlikujejo od države do države, vendar lahko pričakujete, da boste videli nacionalne finančne regulatorje, ki jih zanima Litecoin in druge virtualne valute, potencialno skupaj z regionalnimi regulatorji na ravni držav.

Ali je z Litecoin - om varno trgovati?

Da, v zvezi s tem je enako varna trgovina kot Bitcoin ali katero koli drugo blago. V resnici je priljubljenost Litecoin v zadnjih letih močno porasla.

Source: Coin Market Cap 3 - Litecoin Chart - Data Range: April 28, 2013 - July 7, 2017

Trgujte s CFD-ji na Litecoin z Admirals

Spremljajte bolj zanimive informacije in analize o Litecoin-u… Toda zakaj čakati? Veste, da je zdaj mogoče z Litecoin trgovati na računu Admirals Demo, zakaj ga danes ne bi dali? Vaja dela mojstra!

Trgujte Surovinske CFDje

Trgujte s CFD-ji za surovo nafto, kavo, zlato, srebro in druge!

Kako trgovati s CFD-ji Litecoin?

Večina trgovcev je slišala za Bitcoin, ki ga vidimo kot "zlato" kripto valut. Vendar se vsi ne zavedajo, da obstajajo tudi druge kriptovalute. Na primer, v kripto svetu se enakovredna "Silver" imenuje "Litecoin".

Litecoin (LTC) se lahko trguje z ameriškim dolarjem (USD), ki je kripto par, imenovan LTC / USD. Ta članek bo pregledal ta finančni instrument in način trgovanja z njim. Pregledal bo tudi tehnično analizo, gibanje cen, pričakovano nestanovitnost in kako lahko trgovci trgujejo z Litecoin na MetaTrader 4.

Source: Litecoin versus US Dollar (LTC/USD) daily chart from 13 March to 13 July 2017

Ali je Litecoin volativen?

Kratek odgovor je preprost: ja, CFD-ji Litecoin so nestanovitni in kažejo močna gibanja cen. Kriptovalutni par LTC / USD je pokazal močan zagon in v svojem povprečnem cenovnem razponu se je občutno povečal. To postane enostavno vidno, ko v tedenski grafikon (vrednost 10) dodate indikator povprečnega resničnega obsega (ATR). V spodnjem grafikonu se je vrednost ATR dvignila z vrednosti približno 0,05 na visoko skoraj 110, kar je znatno povečanje tedenskega razpona.

Source: Admirals MT5 Supreme Edition, LTCUSD, Weekly - Data range: from February 12, 2012, to May 13, 2019, accessed on May 13, 2019, at 2:44 pm BST. - Please note: Past performance is not a reliable indicator of future results.

Primerjava cene Litecoin: Trenutna vs zgodovinsko ceno: Trend ali range?

Če pogledamo prejšnja leta, lahko trgovci vidijo, da je par LTC / USD pokazal močan zagon v letih 2013 in 2014, preden se je v letih 2015 in 2016 spustil v mini 'zimski spanec' (glej sliko zgoraj).

Zdaj se par spet prebudi in upočasnitev se zdi kmalu malo verjetno, vsaj ne s povečano pozornostjo, ki jo trenutno prejema svet kripto valute.

Ugotovljeni trend še ni viden pri višjih časovnih okvirih, saj par LTC / USD večinoma kaže na impulzivno cenovno ukrepanje. Vendar pa je na nižjih časovnih okvirih, kot je štiri urni grafikon, viden in jasen trend. Spodnji grafikon prikazuje, kako bi lahko trgovci v prihodnosti analizirali in se lotili takšnega grafikona ali česa podobnega.

Seveda je, ali bo trend ostal nedotaknjen, odvisno od tega, kako blizu cene pride do cone upora pri 50-55, kar je eden od razlogov, da Admirals ponuja stalne spletne seminarje v živo, tako da lahko trgovci ostanejo na tekočem z večino aktualnih dogodkov, trendov in tehnična analiza.

Vir: Liteurna shema Litecoin v primerjavi z ameriškim dolarjem (LTC / USD) od 12. maja do 13. julija 2017

Kako trgovati s CFD-ji Litecoin

Trgovanje s Litecoin se verjetno ne razlikuje veliko od trgovanja z valutnim parom, blagom ali CFD. Ko se približujete finančnim trgom, je prav tako pomembno, da ne pozabite, da so trgovci dobro pripravljeni pred vstopom v kakršne koli trgovinske sklope.

Morda se boste vprašali, kako izgleda dobra priprava?

Trgovci morajo biti vedno seznanjeni s tremi glavnimi sestavnimi deli, preden se lotijo trgov. Vsi trije vidiki so kritični, ker se medsebojno podpirajo in ena šibka povezava lahko privede do neuspeha. Te komponente so:

  • trgovalna strategija;
  • trgovalna psihologija;
  • upravljanje s tveganji.

Trgovinska strategija ali trgovalni načrt je pomemben, saj trgovcem omogoča, da vedo, kako in kdaj se spoprijeti s finančnimi trgi. Ponuja oris, katera orodja je treba uporabiti, in razloži, v katerih trenutkih je mogoče kvote zložiti v njihovo korist in kdaj ne.

Trgovalna psihologija je bistvenega pomena, saj bo tveganje resničnega denarja vplivalo na vaše živce in morda ustvarilo strah in potencialni rollerboaster čustev. Trgovalna psihologija trgovcem omogoča, da oblikujejo ustrezen odziv in jim pomaga obvladovati te situacije.

Upravljanje tveganj je ključno. Trgovcem omogoča, da zaščitijo svoj kapital, ki je potreben za dostop do finančnih trgov. Brez ustreznega obvladovanja tveganj trgovci ponavadi pretirajo tveganje v eni ali nekaj trgovinskih postavkah, kar lahko privede do velikih izgub in izpadov. Oglejte si spodnji video za več podrobnosti (samo v angleščini).

Katero strategijo morate uporabljati za trgovanje z Litecoin?

Obstajajo tri znane metode za analitičen pristop do finančnih trgov:

  • tehnična analiza;
  • temeljna analiza in trgovanje z znanjem novic;
  • valovna analiza.

Tehnična analiza ponuja odlično vodilo o tem, kako analizirati in najti trgovinske nastavitve z uporabo cenovnih ukrepov, vzorcev sveč in / ali tehničnih kazalcev. Nekateri trgovci za odločanje uporabljajo samo svečnike, medtem ko se drugi v celoti osredotočajo na kazalnike in orodja. Možno je uporabiti tudi mešanico cen in svečnikov v kombinaciji s kazalniki in orodji.

Temeljna analiza ali trgovanje z novicami sta tudi metodi za reševanje trgov. Ti trgovci pregledajo ekonomske podatke vsakega podjetja, države, valutnega bloka - ali v primeru Litecoin kripto novic - za oceno prihodnjega potenciala valute.

Valovna analiza je alternativna metoda, ki jo nekateri trgovci izberejo, da jim pomagajo razumeti strukturo finančnih trgov. Analiza valov temelji na valovni teoriji Elliott, ki razlaga, kako trgovec in tržna psihologija vplivata na tržno vedenje in cenovne vzorce.

Vse tri metode so enako veljavne in trgovci se lahko celo odločijo za kombinacijo dveh ali vseh treh za celoten pristop. Res je odvisno od želje vsakega trgovca in vedno je smiselno preizkusiti različne pristope, da bi videli, kaj se najbolje ujema z vašim slogom trgovanja.

V vseh primerih je ključna komponenta vzpostavitev trgovalnega načrta, ne glede na to, katero metodo trgovec na koncu izbere. Ta načrt trgovanja mora z preprostimi besedami razložiti, kako naj trgovec pristopi k njihovi analizi, vnosu, upravljanju trgovine in izhodom.

Trgovina brez tveganj z Admiralsom

Ali ste vedeli, da je mogoče trgovati z virtualno valuto s tržnimi podatki v realnem času in vpogledom profesionalnih trgovskih strokovnjakov, ne da bi ogrozili noben kapital? Tako je. Z brezcarinskim demo trgovalnim računom Admirals lahko profesionalni trgovci preizkusijo svoje strategije in jih izpopolnijo, ne da bi tvegali svoj denar.

Demo račun je idealen kraj, da se trgovec začetnik lahko udobno ukvarja s trgovanjem ali za izkušene trgovce. Ne glede na namen je sodobni trgovec nujni demo račun. Odprite svoj BREZPLAČEN demo trgovalni račun že danes.

Kako dnevno trgovati z Litecoin in ustvarjati dobiček

Pri dnevnem trgovanju z Litecoin (LTC) v primerjavi z ameriškim dolarjem (USD) je dobra praksa, da uporabimo tehnično analizo na več okvirih in ne samo na temeljni analizi, ki se večinoma uporablja na višjih časovnih okvirih, pogoste pa se uporavlja tudi valovna analiza, ki je naprednejša tehnika trgovanja.

Tehnična analiza omogoča trgovcem, da oblikujejo raznolike strategije trgovanja na podlagi sveč, cenovnih ukrepov in tehničnih kazalcev. Zato obstaja široka paleta možnosti za izgradnjo načina trgovanja, ki ustreza vašemu edinstvenemu slogu. Več je razloženo v spodnjem videoposnetku, v katerem so obravnavani trgovalni sistemi in metode, ki temeljijo na kazalnikih (samo v angleščini).

Eden od trgovcev z določeno tehniko pogosto [uživa v uporabi, je mešanje enega višjega časovnega okvira z dvema spodnjima za uravnotežen pogled na trge. Takole:

  1. Višji časovni okvir kot dnevni grafikon: to je koristno za ugotavljanje ključnih ravni podpore in odpornosti ter razumevanje celotne tržne strukture.
  2. Srednji časovni okvir, kot je enourni grafikon: prikazuje trenutni trend, zagon in ključne vzorce in se uporablja za izbiro najboljše smeri trgovanja.
  3. Spodnji časovni okvir kot 15-minutni grafikon: ko dva višja časovna obdobja pokažejo „zeleno luč", lahko trgovci iščejo priložnosti za trgovanje v nižjih časovnih okvirih, kar omogoča podroben pogled na to, kako lahko trgovci vstopijo v trgovino.

Postopek v treh korakih pomaga trgovcem, da se izognejo trgovanju proti trendu ali ko je cena zelo blizu ravni podpore ali odpora. To je seveda samo en uporaben nasvet. Za več nasvetov z dodano vrednostjo o trgovanju z Litecoin-om priporočamo, da se pridružite našim vetrinarjem v živo in prenesete vtičnik MetaTrader 4 Supreme Edition.

Spodaj kliknite pasico za prenos BREZPLAČNO MetaTrader 4 Supreme Edition!

Ekskluziven dodatek MetaTrader Supreme Edition

Prenesite najmočnejši paket dodatkov za vašo najljubšo trgovalno platformo!

MetaTrader 4 Supreme Edition nudi trgovcem dodatno pomoč pri analizi in reševanju trgov. Ta brezplačni paket je dodaten vtičnik poleg standardnega MetaTrader 4, ki vsebuje 60+ dodatnih funkcij. Ponuja rešitve za trgovanje in obvladovanje tveganj, celoten paket kazalnikov, različne vrste grafikonov, simulator trgovanja in še veliko, še veliko več.

Ali lahko trgovci ustvarjajo konstantne donose na CFC-ji LTC / USD?

Da, trgovci lahko izkoristijo tržno volatilnost para LTC / USD, tako kot drugi finančni instrumenti, za zaslužek in vrnitev svoje naložbe. Z vidika trgovanja z EUR / USD, USD / JPY ali LTC / USD je malo perspektivnih.

Pomembno je upoštevati, da par finančnih instrumentov nima velikih razlik in kaže spodobno volatilnost in gibanje cen. Po tem mora trgovec resnično najti grafikon in / ali sistem, ki jim bo dobro ustrezal in ustreza njihovemu načinu trgovanja.

Trgovci lahko prinesejo dobiček od trgovanja z LTC / USD, vendar ne pozabite, da dolgoročna dosledna donosnost zahteva pravilno vlaganje v vaše trgovalne sposobnosti.

Forex 101 - Tečaj brezplačnega spletnega trgovanja

Če ste novopečeni trgovec, ki išče mesto, kjer se boste naučili, kaj se dogaja pri Forex trgovanju, je naš Forex 101 tečaj za spletno trgovanje idealen kraj za vas! Naučite se trgovati v samo 9 lekcijah, ki jih vodi strokovni trgovalni strokovnjak. Kliknite spodnji pas, da se BREZPLAČNO registrirate!

Forex 101

Obvladajte osnove trgovanja s strokovnjaki iz industrije

Sentiment trga: Ali je trgovanje z Litecoin tako privlačno kot bitcoin?

Da, trgovci lahko trgujejo s CFD-ji Litecoin prav tako enostavno, kot lahko trgujejo z Bitcoin CFD-ji. Oba kriptovalutna para prikazujeta impulzivno cenovno akcijo, ki jo je mogoče analizirati in trgovati. Na spodnji sliki lahko trgovci vidijo cenovne akcije za oba para v istem obdobju.

Vir: BTC / USD na levi in LTC / USD na desni, oba dela prikazujeta štiriurne karte od 8. junija do 14. julija 2017

Trgovanje z Litecoinom in drugimi CFD-ji s kripto valutami

Trgovci Admirals lahko poleg trgovanja z Litecoin in ameriškim dolarjem (LTC / USD) trgujejo tudi z Bitcoin proti ameriškim dolarjem (BTC / USD), Ethereum proti ameriškim dolarjem (ETH / USD), Ripple proti ameriškim dolarjem (XRP / USD) in Bitcoin Cash v primerjavi z ameriškim dolarjem (BCH / USD).

Trgovanje Litecoin z uporabo MetaTraderja 4

S kripto valutami je mogoče trgovati z Admirals, vključno z Litecoin v primerjavi z ameriškim dolarjem (LTC / USD). Trgovci lahko dostopajo do LTC / USD in drugih kripto parov prek platforme MetaTrader 4 in MetaTrader 4 Supreme Edition.

Postopek je tako preprost kot ta:

  1. Prenesite / odprite MetaTrader 4
  2. Odprite nov račun ali se prijavite v obstoječi račun
  3. Odprite shemo kripto valute

Vsi dodatki za MetaTrader 4 Supreme Edition so zdaj na voljo tudi za najnovejšo različico MetaTrader 5 Supreme Edition. Seveda je poleg kripto valut Admirals posrednik s široko izbiro instrumentov, vključno z valutnimi pari, CFD-ji in blagom. Z vsakodnevnimi analizami v živo, spletnimi seminarji, članki in dodatnimi orodji ter strokovnim znanjem je čas, da odkrijete Admirals in ga postavite kot vašega trgovskega partnerja številka ena!

Trgujte s CFD-ji na digitalne valute

Trgujte z 30+ najboljšimi digitalnimi pari z Admirals

Še dodatni članki, ki bi vas lahko zanimali o ostalih kriptovalutah poleg Litecoina

O Admirals

Smo posrednik s svetovno prisotnostjo in ga upravljajo najvišji finančni organi. Omogočamo dostop do najbolj inovativnih trgovalnih platform. Ponujamo trgovanje s CFD-ji, delnicami in ETF-ji...

Uspešno trgovanje!

Admirals

To besedilo vsebuje dodatne informacije o vseh analizah, ocenah, napovedih, napovedih in drugih informacijah (v nadaljevanju "Analize"), objavljenih na spletni strani Admirals.

1. Analiza je bila objavljena za informativne namene in se ne sme šteti za investicijsko svetovanje ali priporočilo.

2. Vsaka stranka neodvisno sprejema investicijske odločitve in Admirals ne odgovarja za kakršno koli izgubo, ki izhaja iz take odločitve, ne glede na to, ali odločitev temelji na analizi.

3. Vsako analizo opravi neodvisni analitik (v nadaljnjem besedilu: avtor) na podlagi svojega osebnega mnenja.

4. Za zagotovitev zaščite interesov strank in objektivnosti analize je Admirals vzpostavil notranje postopke za preprečevanje navzkrižja interesov.

5. Čeprav si prizadevamo zagotoviti zanesljivost in popolnost informacij, ki so na voljo v analizah, Admirals ne more zagotoviti točnosti in popolnosti kakršnih koli informacij v analizah. Predstavljene številke, ki se nanašajo na prejšnja gibanja cen, ne zagotavljajo prihodnjih rezultatov.

6. Prednost Analiza se ne sme obravnavati kot posredna obljuba ali jamstvo za Admirals, da bo stranka z uporabo navedenih strategij ali omejitvijo izgub dobiček.

7. Predhodna nihanja cen v ceni finančnega instrumenta ali pričakovanja, navedena v analizah, se ne smejo šteti za obljubo ali jamstvo za Admirals za prihodnja gibanja cen. Vrednost finančnega instrumenta se lahko poveča in zmanjša, ohranitev vrednosti instrumenta pa ni zagotovljena.

8. Projekcije, vključene v analizo, ne smejo upoštevati nobenih provizij, davkov in drugih stroškov, ki nastanejo pri vlaganju v take instrumente. Cenik Admiralsa je naveden na spletni strani Admiralsa.

9. Proizvodi, s katerimi se trguje na finančnem vzvodu (vključno s CFD-ji), so po svoji naravi špekulativni, trgovanje pa lahko povzroči izgubo in dobiček. Preden začnete trgovati, morate poskrbeti, da boste razumeli vsa tveganja.

NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Top 10 kriptovalut za investiranje v letu 2024
Kriptovalute doživljajo zelo pozitivna leta in pridobivajo na vedno večjo pozornosti kljub temu, da je to še vedno sektor, ki je šele v razvoju. Kje bo sledila največjaa sprememba cen in največja volativnost v leta 2024? Bo to spet kriptosvet?V tem članku bomo pregledali 10 najboljših kriptovalut za...
Vrednost Bitcoina - Kako trgovati Bitcoin CFD v letu 2023?
Ste že vključili Bitcoin CFD v vaš trgovalni načrt? Kako trgovati z Bitcoin CFD-ji je zagotovo tema, o kateri razmišljajo številni trgovalci v letu 2021. Glede na izjemno visoko volatilnost tečaja Bitcoina, ta omogoča številne priložnosti za trgovanje (kot seveda na drugi strani tudi visoko tveganje...
Kaj je Solana? Izvedite več o Solana kripto!
Kako ustvariti verigo blokov, ki je hitra, decentralizirana in varna?Solana poskuša vse to združiti v en sam paket. Zahvaljujoč svojemu inovativnemu mehanizmu soglasja je Solana hitro postala priljubljena. Torej, kaj je Solana?Je javna veriga blokov in neposredna konkurenca Ethereumu. Kot je bilo...
Poglej vse