Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Kriptovalute

To področje je Admiral Marketsov oddelek izobraževanj, ki vam bo poglobljeno predstavil vse o kripto svetu! Od osnovnih pojmov, do naprednih znanj in z najboljšimi strategijami, indikatorji ter platformo za trgovanje. Podrobno spoznajte te izjemnevolativne instrumente. Izvedeti vse, kar morate vedeti pri trgovanju sCFD-ji na kriptovalute z Admiral Marketsom.

Kaj je Dash?

Dash ima mnogo značilnosti, ki so si podobne z Bitcoinom in drugimi glavnimi kriptovalutami: Vodilna od teh je zmožnost pošiljanja digitalne oblike gotovine prek spleta. Vendar pa med Dashom in Bitcoinom obstaja nekaj ključnih razlik, vključno s hitrostjo, stroški in upravljanje

Kaj je Monero?

Monero je kriptovaluta z zgodovino, ki sega nazaj v leto 2014. Poudarek daje na zasebnosti uporabnika in deluje odprtokodno na zasnovi verige blokov (angl. blockchain).

Kaj je Zcash?

Zcash (ZEC) je kriptovalutni projekt, ki izvira iz ideje Zerocoin/Zerocash, ki je bila predlagana leta 2013. Zcash je doživel razcep Bitcoinove verige blokov (angl. fork) in krenil na svojo pot leta 2016 – prej smo ga poznali pod imenom Zerocoin.

​Kako trgovati z Eth CFDjem?

​Kako trgovati z Ethrovimi pogodbami na razliko (CFDji)?​Kako trgovati z EthrovimiKako trgovati z Ethrovimi pogodbami na razliko (CFDji)?

​Kako trgovati z Ripple CFDjem?

​Kako trgovati z Ripple CFDjem?​Kako trgovati z Ripple CFDjem?​Kako trgovati z Ripple CFDjem?​Kako trgovati z Ripple CFDjem?

​Kako trgovati z Litecoinom CFDjem?

​Kako trgovati z Litecoinovimi pogodbami na razliko (CFDji)? Večina trgovcev je slišala za Bitcoin, ki velja kot »zlata« kriptovaluta. Ampak mnogi ne vedo, da obstajajo tudi druge kriptovalute, t. i. alt kriptovalute.

Trgovanje s CFDji na kriptovalute vs. Tradicionalno investiranje

kako se trgovanje s kriptokurrency CFD razlikuje od tradicionalnih naložb. Naučite prednosti in slabosti tradicionalnega vlaganja v digitalne valute, kot so Bitcoin, Ether in Ripple, in poglejte, kako je trgovanje bolj primerno.

​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?

​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?

Kako trgovati Z Bitcoin Cash (CFDji)?

Kako trgovati Z Bitcoin Cash (CFDji)?Bitcoin Cash (BCH/USD CFD) je bil ustanovljen, ko je Bitcoin 1. avgusta 2017 šel čez popolno delitev verige blokov (angl. hard fork). V enem izmed preteklih člankov smo razložili, kaj je to Bitcoin Cash. Bitcoin Cash (BCH) je, kot njegov predhodnik Bitcoin (BTC), od uporabnika do up

​Kaj je Bitcoin Cash?

​Kaj je Bitcoin Cash?​Kriptovalute hitro pridobivajo pozornost javnosti in verjetno je, da morebitno postanejo najpomembnejši tehnološki napredek vse od odkritja interneta. Še pred dvema ali tremi leti je Bitcoin (ter druge kriptovalute, ki so se pojavile v javnosti) veljal zgolj kot trenutna modna muha – vsaj z gospod

Kaj je Litecoin?

Kaj je Litecoin?

Kaj je Ripple?

Kaj je Ripple?

​Kaj je Bitcoin ?

​Kaj je Bitcoin?

​Kaj je Ethereum?

​Kaj je Ethereum?

Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.