76% maloprodajnih računov izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. CFDji so kompleksni instrumenti in prinašajo visoko tveganje izgube denarja zaradi vzvodov. 76% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Dobro razmislite ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje izgube svojega denarja.

Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator CySEC fca

Kriptovalute

Preberite članke o vznemirljivem, a vendar še zelo negotovem in spreminjajočem se svetu kriptovalut. Spoznajte vse bolje priljubljene kriptovalute, vključno z Bitcoinom, Monerom, Dashom in Ripple. Naučite se trgovati s CFD-ji na kriptovalute in spoznajte kateri so najboljši kazalci za kriptovalute CFD-jev in še veliko več!

​Kaj je Bitcoin Cash?

​Kaj je Bitcoin Cash je vprašanje vseh, ki spoznavajo svet kriptovalut? Kakšna je prednost Bitcoin Cash, pred Bitcoinom?Kakšna je uspešna strategija trgovanja.

Čas branja: 12 minut

Blockchain - vse kar morate vedeti o blockchain tehnologiji

Blockchain tehnologiji prinaša izjemne priložnost v naslednjih letih. Zagotovo je prvi korak investiranja v to zanimivo tehnologijo njeno poznavanje....

Čas branja: 18 minut

Kaj je to Ripple ali XRP in kako investirati v Ripple s CFD-ji

XRP ali Ripple je izjemno popularna kriptovaluta, zagotovo vas zanima kako investirati in na kaj morate biti ob tem pazljivi?

Čas branja: 25 minut

Postani kripto trgovalec – celovit vodnik trgovanja s CFD ji na kriptovalute 2020

Kako postani kripto trgovalec – poklic, ki postaja vedno bolj priljubljen. Pripravilo smo celovit vodnik trgovanja s CFD ji na kriptovalute 2020

Čas branja: 23 minut

Kaj je Bitcoin? Kako kupiti Bitcoin in kako ga prodati?

Bitcoin je prišel da ostane, vsaj tako se zdi po burnih pričetkih. Zagotovo se tudi vi sprašujete kaj je Bitcoin in kako lahko z njim trgujete.

Čas branja: 14 minut

​Kako kupiti kriptovalute in postati uspešen trgovec

Vodič za začetnike: Kako kupiti kriptovalute ter uspešno trgovati z njimi vam po razkril vse najpomembnejše korake pri trgovanju s kriptovalutami

Čas branja: 12 minut

​Kaj je Ethereum?

​Kaj je Ethereum? Kako kupiti ethereum? Kje kupiti ethereum? Na vsa ta vprašanja smo priravili odgovore v našem članko o ethereum kripto valutu.

Čas branja: 9 minut

Najboljši indikatorji za trgovanje s kriptovalutami

Najboljši indikatorji za trgovanje s kriptovalutami. Indikatorji so nam v veliko pomoč pri trgovanju na finančnih trgih. Svojo učinkovitost kažejo pri

Čas branja: 9 minut

Kaj je Dash?

Dash ima mnogo značilnosti, ki so si podobne z Bitcoinom in drugimi glavnimi kriptovalutami. Zagotovo obstajajo mnoge prednsoti, ki jih prinaša smo Dash

Čas branja: 6 minut

Kaj je Monero?

Monero je kriptovaluta z zgodovino, ki sega nazaj v leto 2014. Poudarek daje na zasebnosti uporabnika in deluje odprtokodno na zasnovi verige blokov (angl. blockchain).

Kaj je Zcash?

Zcash (ZEC) je kriptovalutni projekt, ki izvira iz ideje Zerocoin/Zerocash, ki je bila predlagana leta 2013. Zcash je doživel razcep Bitcoinove verige blokov (angl. fork) in krenil na svojo pot leta 2016 – prej smo ga poznali pod imenom Zerocoin.

​Kako trgovati z Eth CFDjem?

​Kako trgovati z Ethrovimi pogodbami na razliko (CFDji)?​Kako trgovati z EthrovimiKako trgovati z Ethrovimi pogodbami na razliko (CFDji)?

​Kako trgovati z Ripple CFDjem?

​Kako trgovati z Ripple CFDjem?​Kako trgovati z Ripple CFDjem?​Kako trgovati z Ripple CFDjem?​Kako trgovati z Ripple CFDjem?

​Kako trgovati z Litecoinom CFDjem?

​Kako trgovati z Litecoinovimi pogodbami na razliko (CFDji)? Večina trgovcev je slišala za Bitcoin, ki velja kot »zlata« kriptovaluta. Ampak mnogi ne vedo, da obstajajo tudi druge kriptovalute, t. i. alt kriptovalute.

Trgovanje s CFDji na kriptovalute vs. Tradicionalno investiranje

kako se trgovanje s kriptokurrency CFD razlikuje od tradicionalnih naložb. Naučite prednosti in slabosti tradicionalnega vlaganja v digitalne valute, kot so Bitcoin, Ether in Ripple, in poglejte, kako je trgovanje bolj primerno.

​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?

​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?​BTC/USD vs. ETH/USD: Kaj je bolje trgovati?

Kako trgovati Z Bitcoin Cash (CFDji)?

Kako trgovati Z Bitcoin Cash (CFDji)?Bitcoin Cash (BCH/USD CFD) je bil ustanovljen, ko je Bitcoin 1. avgusta 2017 šel čez popolno delitev verige blokov (angl. hard fork). V enem izmed preteklih člankov smo razložili, kaj je to Bitcoin Cash. Bitcoin Cash (BCH) je, kot njegov predhodnik Bitcoin (BTC), od uporabnika do up

Kaj je Litecoin?

Kaj je Litecoin?