Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Pravila in pogoji uporabe promotivnih računov na webinarju"Osnove vlaganja v forex"

Junij 14, 2016 09:00


1. Osnovni pogoji

1.1. Promocijske račune podeljuje Admiral Markets UK LTD. (v nadaljevanju "Organizator").

1.2. Promocijski računi bodo dodeljeni na ozemlju Republike Slovenije.

1.3. Promocijski računi bodo pripisani v zneskih:

1 x 200 EUR

1 x 150 EUR

1 x 100 EUR

1.4. Organizator bo dodelil en promocijski račun na osebo.

2. Izplačilo dobička s promocijskega računa

2.1. Kot dobiček se upošteva del denarnega računa, ki je nad začetnim zneska. Maksimalen znesek dobičke je lahko 100% od zneska. (npr. če je promocijski račun 50 EUR je lahko maximalno izplačilo 50 EUR, tudi če je dobiček večji od tega.)

2.2. Dobiček se lahko prenese le na aktiven trgovalni račun na Admiral Markets UK Ltd (odprt vsaj z minimalnim zneskom in vsaj eno transakcijo).

2.3. Najvišji dobiček, ki ga je mogoče prenesti, je enak znesku, doseženemu na promocijskem računu.(kot je navedeno v točki 2.1.)

2.4. Rok za trgovanje na promocijskem računu je 90 dni po prejemu podatkov za prijavo po e-pošti in 30 dni po izvedbi prve transakcije.

2.5. Ko boste želeli prekiniti trgovanje, vendar ne več, kot po 90 dneh, morate poslati e-poštno sporočilo na info@admiralmarkets.si in zahtevati prenos dobička. Emailu morate posredovati številko aktivnega pravega računa, ter izpisek vseh trgovanj na promocijskem računu.

2.6. Po prenosu dobička na pravi trgovalni račun lahko uporabnik nadaljuje trgovanje brez omejitev za dobiček ali izplačilo gotovine.

3. Končne določbe

3.1. Uporabnik je dolžan plačati vse stroške ali davke, ki bi lahko nastali zaradi te transakcije na ozemlju Republike Slovenije.

3.2. Organizator si pridržuje pravico, da kadar koli ustavi ali spremeni to akcijo brez predhodnega obvestila.

3.3 Če organizator opazi, da je uporabnik poskusil zlorabiti ali zloraba te storitve ali ne dobrih namenov proti organizatorju, organizator si pridržuje pravico, da začasno ali ne oddati realiziranega dobička za uporabnika.

3.4. Promocijski račun je last organizatorja.

3.5. V primeru nesoglasja, bosta obe strani poskušali doseči rešitev na miren način, in če je pritožba, bo pristojno sodišče v Londonu, in veljavnimi zakoni so zakoni v Združenem kraljestvu.Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.