76% maloprodajnih računov izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. CFDji so kompleksni instrumenti in prinašajo visoko tveganje izgube denarja zaradi vzvodov. 76% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Dobro razmislite ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje izgube svojega denarja.

Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator CySEC fca

Goldman Sachs je znižal oceno vrednosti za Apple! Bi lahko padel za 27% nižje?

Oktober 04, 2019 14:19

Ena najbolj priznanih investicijskih bank na svetu, Goldman Sachs, je svoj ciljni ceno za delnice Apple zmanjšala na samo 165 dolarjev na delnico. Banka ima zdaj najnižjo bonitetno oceno na zalogi, kar kaže na možnost skoraj 30% padca.

Trgovanje z delnicami Apple

V tem članku razpravljamo o utemeljitvi znižanja cene Goldman Sachsa in o tem, kaj lahko čaka pred Apple delnicami. Začnimo!

Apple Cut: računovodstvo in Apple TV Plus

Eden od razlogov, da je Goldman Sachs zmanjšal ciljni cilj za Apple-ove delnice, se spušča do računovodskega načina podjetja za novo storitev Apple TV Plus. Apple je že v začetku septembra sporočil, da bo vsaka nova prodaja strojne opreme izdelkov iPhone, iPad, Mac in Apple TV potekala z brezplačno enoletno preizkušnjo storitve Apple TV Plus, ki naj bi se začela novembra novembra za 5 USD na mesec .

Računovodska metoda za preizkus Apple TV Plus bi v bistvu zavezala celoletno obdobje z izdelkom ob nakupu. Po mnenju nekaterih analitikov bo ta metoda povzročila, da se marže iPhone premikajo naprej, saj nižja povprečna prodajna cena ne bi bila kompenzirana s popustom na stroške prodanega blaga.

V opombi strankam analitik Goldman Sachs Rod Hall je zapisal : "Učinkovito, Apple-ova metoda računovodstva preusmeri prihodke od strojne opreme v Services, čeprav kupci ne dojemajo, da plačujejo za TV +. Čeprav se to morda zdi priročno za prihodke Apple-ovih storitev je enako neprijeten tako za navidezne strojne ponudnike kot tudi za marže v visokih prodajnih prostorih, kot je prihajajoči FQ1'20 do decembra. "

Delnice v Applu so takoj po izdaji note padle kar za 2,6%. Vendar se je Apple odzval na opombo, ki izpodbija analizo Goldman Sachsa, češ da "ne pričakujejo, da bo uvedba Apple TV +, vključno z računovodsko obravnavo storitve, pomembno vplivala na naše finančne rezultate." Delnice so se po objavi premaknile višje, a so vseeno končale dan nižje, kot je razvidno iz spodnjega diagrama cen delnic Apple:

Vir: Admiral Markets MetaTrader 5 , AAPL , Daily - Razpon podatkov: od 18. aprila 2018 do 24. septembra 2019, dostop do 24. septembra 2019 ob 20:05 BST - Prosimo, upoštevajte: Pretekle uspešnosti niso zanesljiv pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Kako trgovati z Apple ( AAPL )

Z Admiral Markets lahko špekulirate o Applovi ceni delnice z izdelkom, imenovanim CFD, ali Contracts for Difference . V bistvu to trgovcem omogoča, da na inštrument hodijo dolgo in kratko.

Spodaj je predstavljen dolgoročni tedenski grafikon Apple-ove delniške cene:

Vir: Admiral Markets MetaTrader 5 , AAPL , tedensko - razpon podatkov: od 23. julija 2006 do 24. septembra 2019, dostop do 24. septembra 2019 ob 20:08 BST - Prosimo, upoštevajte: Pretekle uspešnosti niso zanesljiv pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Dolgoročni grafikon cen Apple jasno kaže naraščajočo ceno delnic. Vendar so bila obdobja upada največji padec tečaja delnic od oktobra 2018 do januarja 2019. Medtem ko bodo kratkoročni trgovci morda želeli trgovati s kakršno koli pomanjkljivostjo, se lahko dolgoročnejši trgovci odločijo počakati, da se odpravijo v kakršno koli šibkost.

Strategija, ki jo izberete, se spusti v vaš želeni slog trgovanja in strategije. Več o različnih vrstah trgovinskih strategij lahko izveste v našem vodniku zaStrategijo trgovanja za leto 2019 ".

Za zdaj si oglejmo Apple-ov cenovni grafikon na krajši časovni lestvici, kot je dnevni.

Vir: Admiral Markets MetaTrader 5 , AAPL , Daily - Razpon podatkov: od 18. aprila 2018 do 24. septembra 2019, dostop do 24. septembra 2019 ob 20:19 BST - Prosimo, upoštevajte: Dosedanja uspešnost ni zanesljiv pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Jasno je videti, da je klic Goldman Sachsa velik. Cenovna cena v višini 165 dolarjev pomeni približno 27-odstotni padec od vrha z dne 13. septembra - na dan, ko je bila opomba izdana. Prav tako morda ni veliko ljudi, ki želijo trgovati proti kakršni koli prihodnji rasti Apple-a. Nekateri trgovci bodo morda počakali na večjo jasnost glede trgovinske tarife ZDA in Kitajske. Če je mogoče doseči dogovor, bi bil verjetno miting na svetovnih borzah. Vendar pa trenutno ni videti na koncu.

V tem primeru lahko trgovci s pomočjo tehnične analize pomagajo pri odločanju. Orodja, kot sta raven podpore in odpornosti, se lahko izkažejo za zelo koristna, saj pogosto namigajo, kje lahko kupci in prodajalci sklepajo transakcije.

Na primer, v grafikonu pod modro diagonalno črto je znana kot črta trenda. Ta trend je dejansko pomagal ohraniti kupce na trgu. Trgovci bodo s to vrstico ostali dolgi ali pa bodo še naprej iskali dolge pozicije, dokler lahko cena ostane nad njo.

Vir: Admiral Markets MetaTrader 5 , AAPL , Daily - Razpon podatkov: od 18. aprila 2018 do 24. septembra 2019, dostop do 24. septembra 2019 ob 20:19 BST - Prosimo, upoštevajte: Dosedanja uspešnost ni zanesljiv pokazatelj prihodnjih rezultatov.

Če se cene znižajo pod linijo trendov, je to znak, da noben kupec ni pripravljen stopiti na trg, kar pomeni, da bi prodajalci lahko prevzeli nadzor. Prekinitev te trendne linije lahko Apple privede do delniške cene do cilja Goldman Sachs, vendar je še dolga pot - kako boste trgovali s tem?

Eden od načinov je s programom MetaTrader 5, saj lahko trgujete z več vrstami sredstev in dostopate do vrhunskih grafikonskih zmogljivosti, brezplačnih tržnih podatkov in analiz v realnem času in še veliko, še veliko več! Če želite MetaTrader 5 prenesti zdaj, kliknite spodnji pas in ga prejmite BREZPLAČNO!

MetaTrader 5

INFORMACIJE O ANALITIČNIH MATERIALIH:

Navedeni podatki ponujajo dodatne informacije o vseh analizah, ocenah, napovedih, napovedih, tržnih pregledih, tedenskih napovedih ali drugih podobnih ocenah ali informacijah (v nadaljevanju "Analiza"), objavljenih na spletni strani Admiral Markets. Pred odločitvijo o naložbah bodite pozorni na naslednje:

1.To je trženjsko komuniciranje. Vsebina je objavljena samo v informativne namene in je nikakor ne sme razlagati kot naložbeni nasvet ali priporočilo. Ni bil pripravljen v skladu z zakonskimi zahtevami, namenjenimi spodbujanju neodvisnosti investicijskih raziskav, in za to ne velja nobena prepoved trgovanja pred razširjanjem investicijskih raziskav.

2. Vsako naložbeno odločitev sprejme vsaka stranka sama, medtem ko Admiral Markets AS (Admiral Markets) ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi nastala zaradi takšne odločitve, ne glede na vsebino ali ne.

3. Admiral Markets je zaradi zaščite interesov naših strank in objektivnosti analize vzpostavila ustrezne notranje postopke za preprečevanje in upravljanje navzkrižja interesov.

4. Analizo pripravi neodvisni analitik Jitan Solanki, samostojni sodelavec (v nadaljevanju "Avtor") na podlagi osebnih ocen.

5.Če si prizadevamo za zagotovitev, da so vsi viri vsebine zanesljivi in da so vse informacije predstavljene, kolikor je mogoče, na razumljiv, pravočasen, natančen in celovit način, Admiral Markets ne zagotavlja natančnosti ali popolnosti vseh informacij, ki jih vsebuje analiza.

6. Kakršne koli pretekle ali modelirane izvedbe finančnih instrumentov, navedenih v vsebini, Admiral Markets ne sme razlagati kot izrecno ali implicitno obljubo, jamstvo ali posledico za kakršno koli prihodnjo uspešnost. Vrednost finančnega instrumenta se lahko povečuje in zmanjšuje, ohranitev vrednosti sredstva pa ni zagotovljena.

7.Veliki izdelki (vključno s pogodbami za razlike) so špekulativne narave in lahko povzročijo izgubo ali dobiček. Preden začnete trgovati, se prepričajte, da v celoti razumete povezana tveganja .