76% maloprodajnih računov izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. CFDji so kompleksni instrumenti in prinašajo visoko tveganje izgube denarja zaradi vzvodov. 76% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Dobro razmislite ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje izgube svojega denarja.

Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator CySEC fca

Kripovalutni Bubble-O-Meter

Naše močno orodje za kriptovalute Bubble-O-Meter, avm omogoča primerjavo Bitcoina z drugimi kriptovalutami in žetoni. To je lahko koristno pri vrednotenju temeljnih sredstev, ki so podlaga naših kripto CFD izdelkov, saj vam pomaga najti tiste, ki so najbolj nad ali pod ceno.

VEČ INFO O NAŠEM KRIPTOVALUTNEM BUBBLE-O-METRU

Kakšno orodje je kriptovalutni Bubble-O-Meter & kako deluje?

Naše Bubble-O-Meter je preprost in učinkovit način, da dobite hitro anaizo cen kriptovalut. Pomagalo vam bo bolje razumeti, kakšna je dejanska vrednost kriptovalute. To orodje vam omogoča, da primerjate ceno kriptovalut glede na Bitcoin, s pomočjo SAP (Supply-Adjusted cena) in VAP (Volume-Adjusted cena).

SAP cena nam pove, kakšna bi bila cena kovanca X, če bi imela enako dobavljivost, kot Bitcoin.
VAP cena nam pove, kakšna bi bila cena kovanca X, če bi imel enako volumen trgovanja, kot Bitcoin.

V bistvu sta, SAP / VAP razmerja ključna merilca za posmezni kovanec "če je kovanec v balončku"-višje, kot sta ta parametra, bolj je precenjen kovanca, glede na Bitcoin.

Vrstice v tabeli so barvno označene na naslednji način:

Red = SAP / VAP > 100%
Zelena = SAP / VAP < 100 %

Ponujamo tudi nekaj dodatnih meritev, kot je 24 urna likvidnost - ki prikazuje razmerje med tržno kapitalizacijo kovanca, glede na volumen dnevnega trgovanja.

Da bi bili manj Bitcoin pristranski, si lahko prilagodite ceno Bitcoina z uporabo vrstice na vrhu strani.

Ali smo resnično v kriptovalutnem mehurčku?

Pri analizi kripto trga je jasno, da so lahko nekateri uveljavljeni projekti, kot sta Bitcoin in Ethereum -, ki sta dejansko določili standard potencialne donosnosti, pogosto zdijo predragi. Obstajajo tudi na tisoče cenejših kovancev z bolj privlačnimi cenami.

Veliko ljudi je novih v svetu kriptovalut, pri čemer je velika večina trgovcev prvič vstopilo na te trge leta 2017. Manj izkušene trgovce je lahko hitro prepričati, da padejo v cenovno past in kupijo kovance, ki izgledajo poceni, pogosto ne neupoštevajo osnovnih ekonomskih meritev, kot je npr. ponudba/povpraševanje po kovancih.

Posledico tega je, da so kripto trgi drastično precenijo, zato lahko kapitalizacija katerega koli žetona tudi neverjetno milijardo dolarjev!

Cilj našega Bubble-O-Meter je izpostaviti dejstvo, da so kovanci – vključno s tistimi, ki so med top 10 –, precenjeni glede na Bitcoin in lahko postanje izjemno špekulativni glede na Bitcoin.

Ali smo priča kriptovalutnem balonu? Samo čas nam bo to povedal. Naše kripto orodje preprosto poudarja kriptokvote, ki so verjetno prekomerno precenjene glede na druge.

Poleg tega lahko to orodje uporabljate za analizo cene Bitcoina glede na druge kriptovalute, kot tudi za iskanje potencialno podcenjenih kriptovalut glede na Bitcoin.

NAŠA CFD PONUDBA NA KRIPTOVALUTE

Ponujamo CFD-je na KRIPTOVALUTE na najbolj priljubljeni trgovalni platformi na svetu - MetaTrader 4 in MetaTrader 5. Trgovanje s CFD-ji na kriptovalute s finančnim vzvodom do 1: 5 omogoča tudi prodajo na kratko za celotno ponudbo izdelkov! Poleg tega je večina osnovnih kriptovalu v ponudbi CFDjev pogosto "zelena" - ali vsaj blizu "zelene" - v našem Bubble-O-metru!

Prosimo, da se zaveda, da je oblikovanje cen kriptovalut CFD-jev, kot so BTCEUR, ETHEUR in drugih, izhaja iz posebnih borz kriptovalut, kar pomeni, da je globina trga omejen na tisto, kar je na voljo v naročil teh borz. Te izmenjave niso urejene in ne zagotavljajo zaščite, ki jo zagotavljajo finančne regulative. Ti trgi so nezreli, izredno nestanovitni in omejeni v smislu likvidnosti. Cenovni premiki izmenjav kriptokul imajo lahko zamude, prekinitve, ki jih lahko povzročijo številne morebitne težave. Vsaka oseba, ki želi trgovati ali vlagati v CFD-je kriptovalut bi moral podrobno in posodobiti poznati tehnologijo blockchain. Trgovanje in vlaganje v kriptovalute CFD-je pomeni VELIKO TVEGANJE izgube sredstev zaradi nestanovitnosti trga, vprašanja izvedbe in industrijske specifičnosti ter drugih revolucionarnih dogodkov, kot so forks, regulativne prepovedi, aktivnosti hekerjev, rudarskih kartelov in drugih zlonamernih akterjec znotraj ekosistemi kriptovaut.