Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Vrednote podjetja

  • Podpiramo uspeh. Verjamemo, da si lahko vsakdo ustvari svoj lasten uspeh. Naša vloga je nudenje orodij in znanja za doseganje ciljev.
  • Trgovanje z integriteto. Zavedamo se odgovornosti etičnega in transparentnega poslovanja, tako gradimo zaupanje na področju finančnih storitev.
  • Globalna perspektiva. Naša vizija je ustvariti globalni trg, kjer lahko vsakdo koristi visoko kakovostne storitve in ima ne glede na lokacijo nahajanja, dostop do široke palete finančnih instrumentov. Poleg tega spodbujamo naše stranke, da postanejo del naše rastoče spletna skupnost.
  • Preprosto. Vse, kar počnemo razložimo jasno in neposredno,raje v preprostem angleškem jeziku kot zapletenem finančnem žargonu. Razkrijemo vse tehnologije, ki jih uporabljamo.
  • Etičen izbor strank. V celoti spoštujemo test ustreznosti FCA in celo zavrnjemo potencialne stranke, če verjamemo, da naše storitve niso prave za njih.
  • Varovanje vsega, kar je pomembno. Storimo vse kar lahko, da ohranimo sredstva naših strank in trgovalnega kapitala. Če naše stranke ne pridobivajo, tudi mi ne.
  • Skrbnost in gospodarnost. Stalno delujemo z visokimi standardi, z uporabo state-of-art tehnologije. Naš cilj je, da našim strankam omogočimo varno trgovanje in donosnost na globalnem trgu.
  • Vedno gledamo naprej. Verjamemo v inovacije. Naši razvojni in IT oddelki vedno znova iščejo načine za izboljšanje naše programske opreme in storitev za stranke.

Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 77% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.