Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Z velikim veseljema vam Admiral Market sporoča, da imamo novo napredno funkcijo - Volatility protection

November 04, 2016 11:26

Dragi Trgovci,

Ekipa Admiral Markets vam z veseljem sporoča, da imamo novo napredno funkcijo - Volatility protection. Zaščita pred visoko volativnostjo, ki je sedaj na voljo za stranke z računi: Admiral.Markets, Admiral.Prime in Admiral.MT5.

Zakaj je pomembno, da se zaščitite pred nestanovitnostmi na trgu - Volatility protection?

Vsak trgovec ve, kaj nestanovitnost pomeni – opišemo jo lahko, kot merilo za hitre in obsežne spremembe cen.

Različni dogodki, od objav ekonomskih podatkov, objav naravnih naravnih nesreče, pripeljejo do hitrih spremembe cen, zato finančni izid trgovanja postane zelo nepredvidljiv.

Admiral Markets vam nudi pomoč, da si zmanjšate tveganje pred volativnostjo, ki je v paketu naprednih nastavitev trgovanja, ki vam omogoča izogniti se večjih finančnih premikov ali skokov cen na finančnih trgih.

Katere so glavne prednosti Volatility protection?

Te značilnosti so namenjeni za pomoč pri trgovianju z večjim zaupanjem in z zagotavljeno zajamčeno meje zdrsa in več možnosti, da se izpolnijo nalogi v celoti.

Dobili boste izboljšano zaščito s sposobnostjo, da odstopate od naročila po ceni padca, ki nima izgube in z nižjo verjetnostjo aktivacije naročila zaradi širjenja spreada.

Po vsem boste dobili več zaupanja,za trgovanje na katerem koli trgu, vključno s tistimi z nižjo likvidnost in večjimi nihanji, kot tudi več priložnostmi za trgovanje.

Katere so glavne značilnosti Volatility protection?

V bistvu ponujamo širšo in bolj prefinjeno paleto naročil za trgovanje in nastavitev, ki so lahko koristne za praktično vsako strategijo s pomočjo tega, bodo naše stranke dobile pomembne prednosti v nestabilnih razmerah.

Volatilnost varstvo vključuje naslednje funkcije:

  • Sposobnost za vstop na trg z omejenim tveganjem in potencialno neomejenim dodatnim dobičkom skozi izvedbe stop in tržnih naročilih, kot omejenih naročil z vnaprej določenimi maksimalnimi zdrsi.
  • Zaščita pred instantno izgub na mejnih nalogi z vnaprej določenimi stopnjami stop-izguba sproži na isti klopi.
  • Sposobnost, da se zmanjša tržno tveganje, povezano z zavornimi naročil z odpovedjo stop sklepov o ceni vrzeli, z naročili stop-izguba sproži na isti klopi ali zdrs presegajo vnaprej določeno število točk.
  • Priložnost vas bo napolnil na najbližjo razpoložljivo ceno, ko je omejeno naročilo (na primer vzemi dobiček naročilo) je dogovor o porastu cen in ne izvajajo zaradi odsotnega likvidnosti preko te ravni.
  • Priložnost, da se prepreči aktiviranje naročil stop zaradi razširjenih razmiki med gospodarskimi javnost novic in drugih hlapnih pogoji, ki ne privede do dejanske spremembe ravni cen.
  • Sposobnost za trgovino mejnih naročila večjem merilu zaradi delnega funkcionalnosti polnila - zlasti na manj likvidnih trgih.
  • Sposobnost za spremljanje znesek zdrs velikosti, ki se uporablja za izvršenih naročil.

Kako lahko dobim dostop do zaščite v zvezi z nestanovitnostjo - ?

Vsi lastniki računov; Admiral.Markets, Admiral.Prime ali Admiral.MT5 (tako pravih, kot demo, na vseh strežnikih), lahko nastavite nastavitve Volatility protection na strani Nastavitve računa v TRGOVALNI SOBI.

Kje lahko dobim več informacij o zaščiti nestanovitnost, ki je?

Več o nastavitvah Zaščlite Volatilnosti izveste na spletni strani Admiral Markets v rubriki produkti.

Radi bi izkoristili to priložnost, da se zahvalim našemu tehnološkemu oddelku - AMTS rešitvam, kot tudi njenemu CEO, Dmitriju Rannevu, za njegove izume in izvajanju teh neverjetno dosežkov.

Prijazni pozdravi,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.