Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Vse je dobro, kar se dobro konča

Junij 29, 2016 15:59

Dragi Trgovci,

Veseli nas, da vam lahko sporočimo, da kljub veliko volativnosti in nestanovitosti na vseh finančnih instrumentih, ob glasovanju za izstop iz UK iz EU 23. junija 2016 nismo imeli:


1.ismo imeli nobenih omejitev storitev
2.ni bilo nobenega negativnega vpliva na finance našega podjetja; in
3.naša politika zaščite pred negativnim stanjem je zajela tiste stranke, ki niso dosledno in pravilno sledile dobremu upravljanje s tveganjem in praksam tržne analize v tem času - vse smo ustrezno nadomestili v ponedeljek , 27. junija 2016.

Upoštevajte tudi, da smo že odpovedali vse predhodne omejitve glede pogojev trgovanja v okviru računov za vse naše stranke in tako so začele poslovati spet običajno, medtem ko so trgi še naprej umirijajo po šoku .

Hvala vsem za vašo podporo in vam hkrati želimo uspešen teden.


S spoštovanjem,
Admiral Markets

Že v naprej se vam zahvaljujemo!


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.