Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Vpliv Brexita na trgovce v EU z Admiral Markets UK Ltd

Januar 11, 2019 15:02


Spoštovani trgovci,

V odgovor na referendum, ki je potekal leta 2016, mora Združeno kraljestvo zapustiti Evropsko unijo od 23. ure do 29. marca 2019 po GMT.

Sporazum o odstopu, ki so ga dosegli Združeno kraljestvo in EU, vključuje prehodno obdobje do konca leta 2020, ki se lahko kasneje podaljša. Zato Brexit ne bo imel neposrednega učinka na trgovce EU, ki imajo račune pri Admiral Markets UK Ltd, in Admiral Markets UK Ltd bi lahko v prehodnem obdobju še naprej deloval na isti pravni podlagi.

Vendar obstaja nekaj negotovosti glede tega, ali bo sporazum o odstopu odobril parlament Združenega kraljestva.

Če bo Združeno kraljestvo 29. marca zapustilo EU brez dogovorjenega dogovora, bo na podlagi trenutnih informacij, ki so nam na voljo, položaj naših strank v EU naslednji:

  1. Vse transakcije, ki jih vstopite v Admiral Markets UK Ltd pred odhodom iz Združenega kraljestva, ostanejo izvršljive in bodo spoštovane s strani Admiral Markets UK Ltd.
  2. Vsaka stranka, ki se odloči za trgovanje z družbo Admiral Markets UK Ltd, mora to imeti. Vendar pa te stranke ne bi imele več koristi od zaščite, ki jo ponujajo pravila in predpisi EU, ampak bi imele koristi od varstva, ki ga daje pravni in regulativni okvir Združenega kraljestva. V času odhoda iz EU bo zakonodajni okvir Združenega kraljestva skladen s pravnim okvirom, ki velja za celotno EU.
  3. Vaša običajna točka za stike bo ostala na voljo, tako da boste imeli podporo, ki jo boste morda potrebovali od časa do časa.

Poskrbeli bomo, da boste obveščeni o razvoju dogodkov v zvezi s procesom Brexit in kako lahko vplivajo na vaše poslovanje z Admiral Markets UK Ltd.

En svet, ena globalna ponudba

Admiral Markets UK Ltd je del skupine podjetij Admiral Markets, ki je vodilni ponudnik spletnega trgovanja in naložb s štirimi mednarodnimi podjetji.

Vsak od teh podjetij nadzorujejo in nadzirajo ustrezni državni organi in lahko ponujajo drugačne pogoje glede zahtev po kritju, ponudbe izdelkov in negativne zaščite bilance.

Med temi podjetji sta še dve podjetji, ki jih regulira EU, prek katerih lahko Admiral Markets opravlja storitve v primeru „Brexit-a brez posla", pa tudi avstralsko regulirano podjetje.

Stranke skupine Admiral Markets imajo pravico do izbire podjetja, ki ponuja najboljše pogoje za njihove potrebe, in to bo še naprej veljalo po umiku Združenega kraljestva iz EU.

DA, izbira je vaša! Oglejte si naše pogoje tukaj.

Z lepimi pozdravi,

Admiral Markets UK LtdOpozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 84% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.