​Uvedba brezplačnih vplačil preko kartic

Januar 18, 2018 09:51

Spoštovani trgovec,

Kot veste, nikoli ne prenehamo delati, da vam zagotovimo najboljše možne pogoje za trgovanje, kar vključuje pomoč, da čim hitreje, preprosto in udobno vplačate sredstva na svoj račun.

Zaradi tega vam z veseljem sporočamo, da bodo depoziti s kreditno kartico zdaj popolnoma brezplačen!

Od 15. januarja 2018 bodo vsa vplačila s kreditno kartico popolnoma brezplačna!

Čas je denar!

Trgovanje z Admiral marketsom je hitro! Izvedba naročil Forex in CFD se običajno šteje v milisekundah, vendar lahko vplačilo prek banke trajajo do tri dni. Torej, zakaj ne bi pospešili svojih pologov s kreditno kartico, saj je stanje vidno na računu v trenutku!

Spomniti vas moramo, da se lahko vse vloge, ki jih opravljate, uporabijo samo za trgovanje.

Instant Payments - tema 2018!

Če vam ni všeč uporaba kreditnih kartic, imamo veliko drugih možnosti za hitro polog: preizkusite Skrill ali uporabite Klarna ("Sofort"), ki je na voljo tudi v mnogih državah. Vedno zagotavljamo, da je naša ponudba storitev kar najbolj prikladna za vas, naše zveste stranke. Preverite vse podrobnosti v zvezi z našimi ponudbami za depozit tukaj.

Če imate kakršna koli vprašanja o tem ali o katerem koli drugem vidiku naših storitev, se obrnite na lokalno ekipo za podporo strankam.

Prijazni pozdravi,

Admiral Markets

P.S. Najboljše stvari v življenju so zastonj! Oglejte si naš brezplačen dodatek MetaTrader Supreme Edition za MT4 in MT5. Povečajte svojo trgovsko platformo z več kot 60 naprednimi funkcijami. Na voljo je zdaj za Demo in Live račune.

Avatar-Admirals
Admirals Vse rešitve na enem mestu za porabo, investiranje in upravljanje denarja

Več kot samo broker, Admirals je finančno središče, ki nudi široko paleto finančnih produktov in storitev. Omogočamo vam upravljanja vaših osebnih financ preko enkratne združene rešitve, ki omogoča investiranje, porabo in upravljanje denarja.