Trgujte z avstralskimi bluechip delnicami z ​​Admiral Marketsom!

Oktober 17, 2019 10:59


Novo - na voljo je trgovanje z avstralskimi delnicami.

Admiral Markets je navdušen nad dejstvom, da naša globalna ponudba trgovalnih instrumentov na platformi MetaTrader zdaj vključuje avstralske delniške trge!

Od 14. oktobra 2019 imajo stranke Admiral Markets z računi MetaTrader 5 dostop do najbolj priljubljenih trgov iz avstralskega indeksa 200, vključno z:

Največje avstralske banke - Commonwealth Bank, National Australia Bank, Australia and New Zealand Bank in Westpac

Avstralski Telco - Telstra, TPG Telecom, Vocus Group

Vodilne rudarske družbe - BHP Group, Alumina, South32 in Fortescue Metals

Največji industrijska podjetja - Transurban Group, Sydney Airport, Brambles Ltd

In še veliko več!

Ta razširitev izdelkov je za nas zelo posebna in z veseljem prinašamo večjo vrednost našim strankam v azijsko-pacifiški regiji.

Trgovanje z avstralskimi delnicami CFD

S trgovskim računom Trade.MT5 lahko prek pogodb za razlike (CFD) dostopate do več kot 4000 največjih svetovnih trgov. Od danes vključuje to 157 CFDjev na avstralske delnice.

S trgovskim računom Trade.MT5 lahko:

Trgujte s CFD-ji z valutnimi pari, indeksi, blagom, delnicami, ETF-ji in kriptovalutami

Uživajte v nizkih stroških trgovanja s tesnimi spreadom in nizkimi provizijami

Trgovanje z najmočnejšo trgovinsko platformo, MetaTrader 5, z ekskluzivnim dodatkom MetaTrader Supreme Edition Admiral Markets

Začnite trgovati že danes, z minimalnimi depoziti od samo 200 dolarjev

Izjava o omejitvi odgovornosti:

Vrednost delnic se lahko poveča in pade zaradi nestanovitnosti svetovnih trgov. To gradivo ne vsebuje in ga ne bi smeli razlagati tako, da vsebuje naložbene nasvete, naložbena priporočila, ponudbo ali zbiranje ponudb za kakršne koli transakcije s finančnimi instrumenti. Upoštevajte, da takšna analiza trgovanja ni zanesljiv pokazatelj za nobeno sedanjo ali prihodnjo uspešnost, saj se okoliščine lahko sčasoma spremenijo. Preden sprejmete kakršne koli naložbene odločitve, poiščite nasvet neodvisnih finančnih svetovalcev, da zagotovite razumevanje tveganj.

Avatar-Admirals
Admirals Vse rešitve na enem mestu za porabo, investiranje in upravljanje denarja

Več kot samo broker, Admirals je finančno središče, ki nudi široko paleto finančnih produktov in storitev. Omogočamo vam upravljanja vaših osebnih financ preko enkratne združene rešitve, ki omogoča investiranje, porabo in upravljanje denarja.