76% maloprodajnih računov izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. CFDji so kompleksni instrumenti in prinašajo visoko tveganje izgube denarja zaradi vzvodov. 76% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Dobro razmislite ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje izgube svojega denarja.

Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator CySEC fca

Trgujte največji Evropski IPO zAdmiral Markets: Française des Jeux!

December 02, 2019 09:54


Admiral Markets je navdušen nad dejstvom, da ponujamo možnost vlaganja v delnice v Française des Jeux prek računa Admiral.Invest v MT5!

Française des Jeux ali FDJ je upravljavec francoskih državnih loterij in iger za stave, vključno z lotom, evro milijoni, keno, Bingo, Illiko in parions sport.

Potem ko je francoska država znova začela svoj privatizacijski program po pritisku EU, da bi dosegla cilj stabilnosti svojih javnih financ, je FDJ javno objavila 21. novembra 2019. Francoska država je povedala, da za 99.320.000 svojih obstoječih delnic FDJ - ali 52% delnic Osnovnega kapitala FDJ, s čimer ustvarite povsem novo priložnost za trgovce!

Ko preučujemo to priložnost, je več stvari, zaradi katerih je ta privlačna za vlagatelje:

Razmerje med zdravim dolgom in EBITDA:

  • FDJ ima malo dolga in stabilen denarni presežek. Čeprav je vložila pomembne naložbe v ključne gonilne sile rasti, to ne postavlja pod vprašaj njegove sposobnosti odplačevanja dolga.
  • Industrija stabilne rasti: Od leta 1999 se je rast stav ustavila le dvakrat, dostopna cena loto vstopnic pa je postala cenovno ugoden strošek, ne glede na uspešnost širšega gospodarstva.
  • Znana blagovna znamka: FDJ je znana blagovna znamka z močno prisotnostjo v javnosti v Franciji, ki deluje v jasnem regulativnem in davčnem okviru.

Če se vam zdi to zanimiva naložba, je dobra novica ta, da so od 25. novembra 2019 delnice FDJ na voljo za naložbe vsem strankam Admiral Markets z računi Admiral.Invest.

Z Admiral.Invest lahko trgovci dostopajo do tisoč delnic in ETF-ov na 15 največjih svetovnih borz, vse s strani MetaTrader 5.

Zakaj investirati prek Admiral.Invest?

  • Odprite račun z najnižjimi depoziti od samo 1 EUR in investirajte od 0,01 USD na delnico z minimalnimi transakcijskimi provizijami v višini samo 1 USD na ameriških zalogah.
  • Prejemajte brezplačne tržne podatke v realnem času, brez zamud in brez dodatnih stroškov.
  • Ustvarite tok pasivnega dohodka z zbiranjem izplačil dividend.
  • Uporabite svetovno znano platformo za trgovanje z več premoženja MetaTrader 5.

Preprosto se prijavite v Trgovsko sobo in se prijavite za račun Admiral.Invest.