Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Spremembe pri trgovalnih pogojih zaradi dogajanja v Grčiji

Julij 03, 2015 17:08

Spoštovani Trgovci.

Zaradi negotovosti glede tekočih pogajanj z Grčijo glede odplačila dolga in pričakovane skrajne nestanovitnosti - velike volativnosti v evrih, bo Admiral Markets sprejel naslednje spremembe po zahtevanem kritju -margini v petek, 3. julij, 2015 ob 18.00 (GMT). Zahteva glede kritja na vseh razpoložljivih instrumentih za trgovanje, se bo povečala s faktorjem 2. Tako, na primer, če je vaša trenutna zahtevana marža 2%, bo nova zahtevana stopnja 4%. Politika marž se bo ponovno pregledala na nedelja 5 julij, ob 22.15 (GMT).

Poleg tega se bodo zaradi nenormalnih tržnih pogojev in pomanjkanja likvidnosti, spreadi povečali preko njihove normalnih velikosti. Obstaja tudi, bistveno večja možnost pojava slippage, ki lahko povzroči da je sprejeta cena, ki je manj ugoden od prvotne cene naročila.

Če imate trenutno odprto ali nameravate odpreti nove pozicij s finančnim vzvodom, vas pozivamo, da si prilagodite svoje velikosti pogodbe in / ali vložite dodatna sredstva na svoj račun, da ohranite nove spremenjene zahteve po kritju.

Lep Pozdrav,
Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.