Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Spremembe pri izbiri strežnika za Mobile MT4

Junij 02, 2015 17:29

Spoštovani Trgovci,

Prosimo, upoštevajte, da bo zaradi izboljšav storitev, ki jih ponujamo prišlo, do spremembe na seznamu veljavnih strežnikov za naše mobilne platform za trgovanje. Te spremembe bodo začele veljati od 6 junij 2015 dalje.

Od 6. junij, bo potrebno za povezavo z našo mobilno app MetaTrader 4, izbrati povezavo na enega izmed naslednjih strežnikov, kar je odvisno od vrste računa.

Pravi računi podrobnosti za server:

    Admiral.Markets: AdmiralMarkets-Live2
    Admiral.Prime: AdmiralMarkets-Live3
    Admiral.Classic: AdmiralMarkets-Live1

Demo računi podrobnosti za server:

    Admiral.Markets: AdmiralMarkets-demo2
    Admiral.Classic ali Admiral.Prime: AdmiralMarkets-Demo1


Opozorilo: od 6. junija dalje, povezave shranjene do tega datuma ne bodo več v funkciji, zato je obvezno potrebno urediti novo povezavo glede na vrsto vašega računa.

Kako izbrati nove nastavitve strežnika

Za izbiro nove nastavitve strežnika, boste morali odpreti svoj MT4 na vaši mobilni napravi, se dotaknite ikone treh črtic v zgornjem levem kotu zaslona.

To bo odprlo vaše podatke (ime in račun), sledi puščica katero prosimo tapnite, popeljalo vas bo na zaslonu računov.
Sedaj se dotaknite znaka plus v zgornjem desnem kotu zaslona, ​​ki vas bo popeljal na novo stran računa.Prosimo, izberite Prijava z obstoječim računomProsimo, vpišite Admiral Markets v "Najdi" polje na vrhu naslednji zaslon.Sedaj se vam prikaže seznam z Admiral Markets strežniški, prosimo izbire ustrezen strežnik za vašo vrsto računa iz seznama zgoraj.

Ko ste izbrali novo povezavo strežnika se prosim prijavite z uporabo podatkov računa.Lep pozdrav,

Ekipa Admiral Markets 


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.