Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Spremembe zahtevanega kritja

Januar 19, 2017 17:51

Spoštovani Trgovci.

Prosimo, upoštevajte naslednje informacije v zvezi s prihodnjimi spremembami naših marž. Spremembe, ki bodo stopile v veljavo v prihodnjih dneh, so naslednji:

1. Ponovni izračun marže za položaje, ki so bili odprti po starih kritja pogoji

Vrednosti kritja vseh odprtih pozicij pri Admiral.Markets in Admiral.Prime računih pred 9. januarja 2017 (torej po starem kriteriju) bodo preračunana glede na trenutne veljavne zahteve kritja. Ta proces se bo izvajal, kot del vzdrževanja v vikendu predvidoma med 21-22 januar 2017.

Razlog za ta preračun, je dejstvo, da nova kritja zagotavlja večji vzvod za manjše položaje na številnih priljubljenih instrumentov, kot so DAX30, GOLD, USDCHF in drugi, medtem ko ne obstaja možnosti za stranke za zmanjšanje vrednosti zahtevanega kritja za stare položaje.

Če imate odprtih veliko pozicij pred 9. januarjem 2017, vam svetujemo, da preverite, ali imate dovolj sredstev, da bi izpolnili veljavne stopnje zahtevanega kritja za vse vaše pozicije. To je zato, ker so lahko uporablja spremenjene stopnje zahtevanega finančnega vzvoda za določene večje pozicije in sicer iz 1:50 in / ali 1:10.

Prosimo, upoštevajte, da to ne bo imelo nobenega vpliva na stranke z Admiral.Markets račun (ex-Pro) ki imajoAM-Live3 strežnik, tako dolgo, dokler ne stopijo nova pravila v veljavo tudi za te račune.

2. Spremembe zahtevanih kritij ob zapiralnih časih

Od petka, 21. januarja 2017, bodo spremenjeni zahtevani pogoji kritja naslednji:

Če je pozicija odprta ali zaprta (v celoti ali delno) na Admiral.Markets ali Admiral.Prime računu eno uro pred zaključkom trgovalne seje v petek na kateri koli instrumenta se uporablja vzvod za vse pozicije 1:50. To bo vključevalo pozicije odprli pred v času blizu ure zaprtja, vendar ne vključujejo tistih z nižjimi stopnjami finančnega vzvoda (npr 1:10).

Zgorajaj uporabljeni izraz bo imel podaljšano trajanje za več CFD-jev na denarne indekse in obveznice,ki bodo ustrezno navedeni na spletnih straneh instrumentov v pogodbenih določilih.

Vrednost meja pozicij s stopnjo finančnega vzvoda 1:50, ki se uporablja v predhodni tesni uri se bo samodejno ponovno izračuna ob vikendih. Z odprtjem seje ob ponedeljkih bo vzvod za take pozicije odražal njihove nominalne vrednosti, kot se uporablja v splošnem kritju.

Vikend preračuni bodo upoštevati tudi nastavitve tečaja vzvoda, ki ste jih izbrali v Trgovalni sobi vašega trgovca.

Upoštevajte tudi, da se zgornji izrazi lahko uporabljajo za druge dni v delovnem tednu, v primerih, ko se počitnice, ki lahko vplivajo na urnike trgovanja. Obvestili vas bomo ob takih spremembah, če in ko se pojavijo.

3. Izbira največjega vzvoda prek Trgovalne sobe

Stranke z Admiral.Markets ali Admiral.Prime račun zdaj lahko ročno povečajo ali zmanjšajo svojo moč računa preprosto tako, da izberejo eno od stopenj finančnega vzvoda v razdelku z nastavitvami računa v Trgovalni sobi. Vse možnosti vzvoda so na voljo, ne glede na bilance računa.

Upoštevajte, da ima sprememba finančnega vzvoda v računu takojšen učinek na mejno vrednost vseh odprtih pozicij, zato je zelo priporočljivo, da še enkrat preverite svoje odprte pozicije, če se odločite za znižanje najvišjega vzvoda.

Upoštevajte tudi, da če se odločite za izbiro, saj če je bila stopnja finančnega vzvoda, znažana nominalna vrednost, ki se uporablja za svoje pozicije bo začela veljati od tistih, ki so določene za izbrane vzvoda v razdelku Margin zahtevah.

Če imate kakršna koli vprašanja o teh spremembah, prosimo, ne oklevajte in se obrnite na našo podporo strankam ekipo ali upravitelja računa.

S spoštovanjem,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 84% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.