Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Sprememba ur trgovanja zaradi prehoda ZDA na zimski čas.

Oktober 10, 2016 17:03

Spoštovani Trgovci.

Obveščamo vas, da bo od naslednjega tedna 31 Oktobra do 6 Novembra 2016, vsakodnevno zaprtje trgov premaknjeno za eno uro nazaj. To pomeni, da se bo odprtje in zaprtje trgovalnega časa spremenilo.

Ta začasen ukrep je potreben zaradi ZDA, ki premika poletni čas en teden kasneje kot v Evropi.

Please note that Forex trading opening time on Mondays (00:15 EET) and closing time on Fridays (23:00 EET) won't be affected by this adjustment.

Prosimo, bodite pozorni, da odprtje v ponedeljek (00:15 EET) in zaprtje v petek (23:00 EET)še ne bo upoštevalo sprememb.

S spoštovanjem.

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.