Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Spot trgovanje s kovinami dodano na račune >>Admiral Pro<<

September 08, 2011 10:26

Dragi Trgovalci Admiral Markets

S 6. septembrom boste lastniki trgovalnih računov imeli na razpolago nove instrumente, ki jih boste lahko dodali v svojo zbirko trgovalnih orodij.

Spot trgovina z zlatom in srebrom bo sedaj dostopna na AdmiralPro računih pod oznako XAUUSD-Pro (zlato) and XAGUSD-Pro (srebro). Te kovine so v porastu priljubljenosti med trgovalci zaradi trenutne ekonomske situacije in iskanju tradicionalne oaze pred tveganjem. Po drugi strani pa omenjena situacija povzroča likvidnost in vodi ceno omenjenih kovin do rekordnih višin. Lastniki Admiral.Pro računa lahko koristijo zlato in srebro za razvoj še boljših trgovalnih strategij ali pa eventualno za zaščito pred nestabilnostjo trga.

Za preučitev trgovalnih instrumentov in podrobnosti trgovanja si lahko ogledate našo spletno stran https://admiralmarkets.com/trader/admiral_pro_trading_terms

Admiral Markets neprestano išče nove načine kako bi izboljšali vaše trgovalne izkušnje s trgovanjem za svoje stranke , tako so navedeni instrumenti samo eden od načinov, ki naše ideje spreminjajo v realnost.

S prijaznimi pozdravi!
Admiral Markets AS


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.