Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Sedaj lahko trgujete na pravih trgovalnih računih z MetaTrader 5!

Oktober 17, 2012 14:18

Dragi trgovalci,

Admiral Markets s ponosom predstavlja možnost trgovanja na realnem računu na inovativni trgovalni platform MetaTrader 5 (MT5).

MetaTrader 5, naslednik priljubljene MetatTrader 4 platforme od MetaQuotes Software, ponuja številne nove funkcije in možnosti za izboljšanje trgovalne izkušnje. Platforma sledi konceptu »vse v enem«, od opremljanja strank, da analizirajo trge, da trgujejo s široko paleto orodij, kot tudi avtomatsko trgovanje.

Z MetaTrader 5, stranke Admiral Markets imajo dostop do naslednjih novitet:

  • Več kot 70 analitičnih orodij, vključno s tehničnimi kazalniki in grafičnimi predmeti, vam bodo pomagali pri analizi trga in izdelavi prave odločitve.
  • Grafi z 21 časovnimi intervali, ki segajo od ene minute do enega meseca, vam mogoča lažje spremljanje razvoja in lažje prepoznavanje priložnosti za trgovanje.
  • Novi način izvršitve naročila omogoča, da nastavite velikost pozicije kot predpogoj za izvršitev posla - sistem bo sprejel ali zavrnil naročilo kot celoto
  • Orodje "Globina trga" kaže ponudbo in povpraševanje po vrednostih, ki so najbližje trgu ob določenem času.
  • Več kot 100 grafov je lahko odprtih istočasno, na voljo za vas, da prejmete vse informacije z enim pogledom – trgovanje še ni bilo tako udobno.
  • Šest vrst naročil je na voljo za vaše trgovalne dejavnosti: nakupno „Limit“ naročilo (Buy Limit), nakupno „Stop“ naročilo (Buy Stop), prodajno „Sell“ naročilo (Sell Limit), prodajno „Stop“ naročilo (Sell Stop), nakupno „Stop Limit“ naročilo (Buy Stop Limit), prodajno „Stop Limit“ naročilo (Sell Stop Limit).
  • Trgovanje z enim klikom vam prihrani dragoceni čas – za izvršitev v pravem trenutku.
  • Mobilno trgovanje je dostopno za Android in iPhone.

Celotni opis platform si lahko preberete tukaj.

Nov Admiral.MT5 račun vam omogoča, da izkoristite vse novosti napredne trgovalne platforme - in da uživate v najboljših trgovalnih pogojih. Na Admiral.MT5 boste dobili majhne razpone in konkurenčne “swaps”. Na voljo boste imeli 50 valutnih parov za trgovanje s finančnim vzvodom do 1:100. Tu lahko najdete vse podrobnosti računa tukaj.

Kliknite tukaj, da takoj odprete svoj Admiral.MT5 pravi trgovalni račun in uživajte v izboljšani trgovalni izkušnji!

 

 


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.