Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Trgovalni sobi - vzdrževalna dela

Marec 21, 2017 15:11

Spoštovani Trgovci,

Obveščamo vas, da planiramo izvesti manjša obnovitvena dela v Trgovalna sobi zato lahko pride do omejenega dostopa do trgovalne sobe ali pri registraciji novih računov.


Prva vzdrževalna dela se bodo izvajala 25 marca od 08:00 do 20:00 GMT (od10:00 do 22:00 EET MetaTrader 4 čas platforme).
Druga vzdrževalna dela se bodo izvajala 26 Marca 2017, from 08:00 am to 18:00 pm GMT (od 10:00 do 20:00 EET po času MetaTrader 4 platforme).

Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti. V primeru dodatnih vprašanj, nas kontaktirajte na podporo za stranke.

Lep pozdrav,
Admiral Markets





Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 84% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.