Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Pridružite se Admiral Clubu! S svojim trgovanjem zaslužite pravi denar, ki si ga lahko izplačate

Julij 07, 2015 18:58


Izključno našim strankam nudimo edinstveno priložnost, da preko Admiral Cluba s trgovanjem zaslužijo denarne nagrade.


Kaj je Admiral Club?

Admiral Club je bistvo, kako Admiral Markets opredeljuje svojo vlogo na finančnih trgih, ki temeljijo na izgradnji močnega in dolgoročnega odnosa z našimimi strankami. Admiral Club vam ponuja dodatne ugodnosti za trgovanje na finančnih trgih z nami. Vsem članom Admiral Cluba, se dodeli točke za njihovo trgovanje.

V sorazmerju z obsegom vaših trgovanj si prislužite točke, ki se lahko pretvorijo za trgovanje ali sredstva za dvig. Več, kot trgujete, več Admiral Club točk dobite. Več, kot imate sredstev na svojem računu, več možnosti imate za trgovanje in potencialno večji dobiček od največjih in najbolj likvidnih finančnih trgov na svetu!

Kako se lahko prijavim?

Preprosto pojdi v vašo Trgovalno Sobo in opravite registracijo enega pravega trgovalnega računa z nami na MetaTrader 4. Takoj, ko si registrirate pravi račun pri nas, boste avtomatsko postali član Admiral Club in začeli boste služiti točke od prvih trgovanj z nami.
Prejeli boste po 100 točk za vsako LOT (100.000 enot na osnovno valuto) za vsako zaprto trgovanje na Forex trgu, 10 točk za vsak mini LOT (10.000 enot na osnovno valuto) in 1 točko za vsak mikro LOT (1000 enot Osnovna valuta).

Kako lahko zamenjam moje točke za sredstva?

Svoje Admiral Club članstvo lahko upravljate in si zamenjate točke za resnična sredstva v svoji Trgovalni Sobi. Preprosto se prijavite v svojo Trgovalno Sobo in predložiti izmenjavo. V nekaj sekundah se bodo sredstva nakazana na vaš trgovalni račun in že boste lahko uživali v trgovanje na finančnih trgih z Admiral Markets in še mnogo več!


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.