Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Preizkusite se na novi plaformi CFD Trader z novim trgovalnim računom Admiral.CFD!

Maj 14, 2012 16:01

Spoštovani,

 

Z veseljem vam sporočamo, da lahko sedaj pri nas odprete tudi Admiral.CFD trgovalni račun.

 

Z novim računom pa lahko tako preizkusite novo platformo CFD Trader, ki je prilagojena za specifično trgovanju s CFDji. Na novi platformi je mogoče trgovati na več kot 20 lokalnih borzah po vsem svetu, z več kot 2000 CFD-ji na delnice in z vzvodom do 1:10 za večino CFD pogodb.

 

Nova platforma CFD Trader vam omogoča tudi 30 dnevno brezplačno trgovanje na Admiral.CFD Demo računih. Vse funkcije CFD trgovanja so na voljo v dejanskih tržnih razmerah brez pologa sredstev. Ta 30 dnevni brezplačni demo račun je namenjen spoznavanju prednosti trgovanja s CFD-ji, s katerimi je mogoče trgovati že z minimalnim kritjem v višini 10% in vam omogoča vstop na največje svetovne borzne trge. Admiral.CFD Demo računi imajo prilagodljive nastavitve, ki vam omogočajo, da raziščete prednosti trgovanja pri podjetju Admiral Markets. Admiral.CFD demo račun vam prav tako omogoča preizkus raznih strategij, raziskovanje vaših najljubših CFD instrumentov, vzvodov, trgovalnih taktik in še veliko več.

 

Kaj so CFD-ji?
CFD ali Pogodba na/za razliko je dogovor med prodajalcem in kupcem, v katerem se kupec zavezuje, da bo prodajalcu plačal razliko med trenutno vrednostjo instrumenta in njegovo vrednostjo ob zaključku pogodbe. Torej so CFD-ji finančni derivati, ki omogočajo trgovalcem izkoriščati premik v ceni tako navzgor (dolga pozicija) kot navzdol (kratka pozicija). Pri trgovanju s CFD-ji ni datuma zapadlosti, saj se pozicija zapre, ko se izvrši nasprotna transakcija
V nasprotju s trgovanjem z delnicami, ni potrebno kupiti delnico in plačati njeno celotno vrednost, s tem pa je začetni izdatek nižji. Torej je potrebno le kupiti CFD (pogodbo na razliko), ki se trguje s kritjem. S podjetjem Admiral Markets lahko nove stranke odpirajo pozicijo za določeno delnico ob le 10% kritju na najbolj likvidnih trgih. Zato je trgovanje s CFD-ji bolj dostopna izbira v primerjavi z stroški pri nakupu celotne delnice.

 

Seveda je, kot pri vseh finančnih transakcijah, prisotno tveganje. Vendar so v trenutno negotovem finančnem svetu CFD-ji manj tvegani, kot ostale, bolj tradicionalne možnosti in so idealni za stranke, ki imajo manj izkušenj pri trgovanju z ostalim delniškimi instrumenti.

 

Zato, odprite Admiral.CFD trgovalni račun, prenesite platformo CFD Trader in izkoristite nove priložnosti.
 


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.