Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Predstavljamo EcoCard način plačila za polaganje sredstev na vaš trgovalni račun

Junij 29, 2011 19:13

Drage stranke!

Sedaj lahko polagate sredstva na vaš trgovalni račun z najnovejšo plačilno metodo Ecocard. Ta sistem vam daje možnost polaganja sredstev z bančnim transferjem, kreditno kartico in z ostalimi opcijami.

Za uporabo tega sistema lahko naročite fizični MasterCard® ali pa alternativno uporabljate virtualni MasterCard®, ki je vezan na vaš EcoCard račun. To kartico lahko uporabljate na vseh prodajnih mestih kjer sprejemajo MasterCard®. Poleg tega je možno ustvariti večvalutni račun, ki ga lahko povežete z debetno kartico MasterCard®, ki je vezana neposredno na vaš EcoCard račun, za uporabo različnih valut kot so; GBP, USD, EUR.

Dodatno boste zaščiteni pred prekomernim črpanjem sredstev, saj le-to ne bo odobreno, če ne boste imeli dovolj sredstev. EcoCard sistem je znan po svoji zaščiti pred nepooblaščenimi plačili in goljufijami.

Ecocard registracija je enostavna in brezplačna. V kolikor želite odpreti račun, morate samo izpolniti ta obrazec oz. prijavo.

Upamo, da boste z novim načinom polaganja sredstev na vaše račune pri Admiral Markets privarčevali denar, čas in energijo. Želimo vam uspešno trgovanje.


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.