Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Predstavljamo EcoCard način plačila za polaganje sredstev na vaš trgovalni račun

Junij 29, 2011 19:13

Drage stranke!

Sedaj lahko polagate sredstva na vaš trgovalni račun z najnovejšo plačilno metodo Ecocard. Ta sistem vam daje možnost polaganja sredstev z bančnim transferjem, kreditno kartico in z ostalimi opcijami.

Za uporabo tega sistema lahko naročite fizični MasterCard® ali pa alternativno uporabljate virtualni MasterCard®, ki je vezan na vaš EcoCard račun. To kartico lahko uporabljate na vseh prodajnih mestih kjer sprejemajo MasterCard®. Poleg tega je možno ustvariti večvalutni račun, ki ga lahko povežete z debetno kartico MasterCard®, ki je vezana neposredno na vaš EcoCard račun, za uporabo različnih valut kot so; GBP, USD, EUR.

Dodatno boste zaščiteni pred prekomernim črpanjem sredstev, saj le-to ne bo odobreno, če ne boste imeli dovolj sredstev. EcoCard sistem je znan po svoji zaščiti pred nepooblaščenimi plačili in goljufijami.

Ecocard registracija je enostavna in brezplačna. V kolikor želite odpreti račun, morate samo izpolniti ta obrazec oz. prijavo.

Upamo, da boste z novim načinom polaganja sredstev na vaše račune pri Admiral Markets privarčevali denar, čas in energijo. Želimo vam uspešno trgovanje.


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.