Povečanje finančnega vzvoda pri trgovanju z zlatom in srebrom

September 01, 2011 17:54

 

Dragi  Trgovalci, 

 

V naših prizadevanjih, da zagotovimo svojim strankam Admiral Markets najboljše trgovalne izkušnje  vam želimo sporočiti spremembo pogojev pri trgovanju z zlatom in srebrom.  Posledično bomo povečali finančni  vzvod za možnost pologa za zlato in srebro iz 1: 50 na 1: 100. Volativnosti oz. nestanovitnosti na trgu se je v preteklosti dramatično povečala, posledično pa tudi možnost zaslužka pri trgovanjem z zlatom in srebrom.  Ta sprememba  je samodejna in ne zahteva nobene neposredne aktivnosti stranke.

Verjamemo, da vam bo omenjeno še v dodatno pomoč in da boste izkoristili povečanje premikov na trgu ter realizirali še večki dobiček pri trgovanju.

Admiral Markets je zavezan k vašemu uspehu in veseli  nas, da vam lahko pomagamo pri iskanju novih in boljših načinov trgovanja, ki prinašajo še večji dobiček.  

 

S prijaznimi pozdravi, 

 

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.