Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Povečanje finančnega vzvoda pri trgovanju z zlatom in srebrom

September 01, 2011 17:54

 

Dragi  Trgovalci, 

 

V naših prizadevanjih, da zagotovimo svojim strankam Admiral Markets najboljše trgovalne izkušnje  vam želimo sporočiti spremembo pogojev pri trgovanju z zlatom in srebrom.  Posledično bomo povečali finančni  vzvod za možnost pologa za zlato in srebro iz 1: 50 na 1: 100. Volativnosti oz. nestanovitnosti na trgu se je v preteklosti dramatično povečala, posledično pa tudi možnost zaslužka pri trgovanjem z zlatom in srebrom.  Ta sprememba  je samodejna in ne zahteva nobene neposredne aktivnosti stranke.

Verjamemo, da vam bo omenjeno še v dodatno pomoč in da boste izkoristili povečanje premikov na trgu ter realizirali še večki dobiček pri trgovanju.

Admiral Markets je zavezan k vašemu uspehu in veseli  nas, da vam lahko pomagamo pri iskanju novih in boljših načinov trgovanja, ki prinašajo še večji dobiček.  

 

S prijaznimi pozdravi, 

 

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.