Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Vzvod vse do:
  1:30 za maloprodajne vlagatelje,
  1:500 za profesionalne vlagatelje
 • FSCS varstvo
 • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Povečan nabor trgovalnih instrumentov na Admiral.CFD računih

Julij 24, 2012 17:08

Spoštovane stranke,

Naš cilj je zagotoviti strankam najboljše trgovalne rešitve pri trgovanju na finančnih trgih.

Z veseljem vas obveščamo, da smo povečali nabor finančnih instrumentov na Admiral.CFD računih. CFD-ji so finančni instrumenti, preko katerih imate dostop do delniških trgov, ne da bi morali postati lastnik delnic. Trgovanje s CFD-ji je alternativni način trgovanja na finančnih trgih in ponuja nekatere pomembne prednosti v primerjavi s tradicionalnim trgovanjem z delnicami.

Na vašem Admiral.CFD računu je sedaj mogoče trgovati z dodatnimi 1000 instrumenti na naslednjih trgih:

 • CFD-ji na delnice
 • CFD-ji na indekse
 • CFD-ji na blago
 • CFD-ji na obveznice
 • CFD-ji na valutne pare

Celoten seznam ponujenih instrumentov in podrobnosti o le-teh si lahko ogledate na tej spletni strani.

Če želite trgovati s CFD-ji na pravem trgovalnem računu se prijavite v svojo Trgovalno sobo, v razdelku »Vodenje računa« kliknite na gumb »Odpiranje računa« in izberite » Admiral.CFD« v spustnem meniju pri vrsti računa. Če se še niste prijavili v Trgovalno sobo, lahko to storite tukaj – postopek prijave je hiter in enostaven, zato vam ne bo vzel več kot 5 minut časa.
Niste še pripravljeni na trgovanje na pravem računu? Preizkusite Admiral.CFD račun in raziskujte svet CFD-jev s 30 dnevnim brezplačnim demo računom. Prijavite se tukaj! S CFD-ji se trguje na platformi, imenovani CFD Trader.
V primeru kakršnih koli dodatnih vprašanj smo vam na razpolago.
Želimo vam prijetne trgovalne izkušnje!

S prijaznimi pozdravi,
Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.