Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Potrdite svojo naročilo na novice Admiral Markets

Maj 25, 2018 00:05


Dragi trgovci,

Nedavno smo obnovili našo politiko elektronske komunikacije, da bi bila v skladu s standardi, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR).

Prosimo, potrdite, ali želite od nas prejemati splošna obvestila, obvestila o novicah in promocijske materiale, vključno s podrobnostmi o novih izdelkih, kampanjah, ugodnostih, tehničnih posodobitvah, spremembah pristojbin in storitev, izobraževalnih usposabljanjih in drugih dragocenih informacijah za aktivnega trgovca .

Če želite upravljati svoje nastavitve glede prejemanja naših novic, upoštevajte spodnja navodila:

  1. Prijavite se v Trgovalno sobo;
  2. Pod zavihkom »Profili« izberite »Soglasje za obdelavo podatkov za prejemanje novic, povezanih z oglaševanjem, s Admiral Marketsa na moj e-poštni naslov«;
  3. Izberite, ali se strinjate, da boste prejeli e-poštna sporočila, ki vsebujejo informacije o trženju.

Če ne želite ničesar spremeniti, vaše trenutne nastavitve za prejemanje novic ostanejo enake.

Prijazni pozdravi,

Admiral MarketsOpozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.