Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Posodobljene ure trgovanja za praznik: HK Lunar New Year Holiday

Februar 05, 2019 14:25


Spoštovani trgovci.

Prosimo, upoštevajte, da bo zaradi bližajočega se praznika: Lunarnega novoletnega praznika v Hong Kongu začasno spremenjen urnik trgovanja za [HSI50] - Hang Seng Index CFD. Zaprtje bo od 5. februarja do 7. februarja 2019.

Še vedno želite trgovati v času lunarnega novega leta? DA, to lahko z Admiral Markets! Ponujamo skoraj 20 CFD-jev indeksov, vključno z DAX30, DJI30, FTSE100 in ASX200, ki bodo ostali odprti za običajne ure trgovanja v tem obdobju.

Več informacije o naših CFD-jih na indekse, vključno s trenutnimi razponi na naših najbolj priljubljenih CFD indeksih najdete tukaj.

N. B. "Normalni delovni čas" je odvisen od instrumenta. Podrobne podatke za vsak instrument najdete v zavihku: Specifikacije pogodb na naši spletni strani.

Upoštevajte, da pri vzdrževanju odprtih pozicij in čakajočih naročil v času praznikov obstaja višja stopnja tveganja. Navedene ure trgovanja se lahko spremenijo tudi s strani zadevnih borz ali ponudnikov likvidnosti; Spremembe trgovalnih ur lahko vplivajo tudi na veljavne pogoje za predčasno zapiranje. Poleg tega lahko takšna obdobja povečajo verjetnost širših razlik zaradi manjše likvidnosti na trgu.

Lep pozdrav,

Admiral Markets

Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.