Posodobitve plačilnih sistemov

Julij 18, 2016 09:50


Spoštovani trgovci.

V prizadevanju za izboljšanje naših plačilnih storitev, smo se odločili, da ustavimo možnost vplačil preko Skrill in Neteller plačilnih sistemov.


Od 1. avgusta 2016 stranke ne bodo več mogle vplačevati ali izplačevati svojih sredstev preko plačilnih sistemov Skrill in Neteller,(Prosimo, upoštevajte, da je to v skladu z zahtevami AML, vse pologi ki so se izvedli z uporabo teh sistemov, pred 1. avgustom 2016 bomo vračali nazaj k izbranem vplačilnem sistemu. To pomeni, da če ste položili 100 $ preko Skrilla dne 29. julija 2016 in ste 2. avgust 2016 zahtevali izplačilo 100 $, vam jih bomo vrnili nazaj na vaš Skrill račun.)

Obveščamo vas, da so še vedno na voljo BREZPAČNE možnosti vplačil:


  • Klasično: Bančni depozit, BREZPLAČNO in ponavadi traja od 1 do 3 delovne dni.


  • SOFORT: omogočen v določenih državah ( prosimo poglejte spodnjo povezavo-vplačila in izplačila), ki pa je najhitrejša možnost, saj sredstva pridejo na račun v nekaj trenutkih.

Druge takojšnje možnosti vplačil, pa bodo kreditne kartice, katere zaračunavajo majhne provizije. Podatke o provizijah in podrobnostih o vplačilih in izplačilih najdete v povezavi tukaj Vplačila in Izplačila.


S spoštovanjem,

Admiral Markets