Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Odslej na voljo nov instrument za trgovanje - Dow Jones EURO STOXX50 Cash Index CFD

Marec 14, 2012 14:16

Spoštovani trgovalci!

Veseli nas, da vam lahko sporočimo, da smo uvedli nov instrument za trgovanje na standard in standard demo računih, od zdaj naprej bodo namreč imeli vsi imetniki standard in standard demo računov dostop do enega od najboljših v Evropi poznanih blue-chip indeksov - Dow Jones EURO STOXX50 Cash Index CFD.

Za podrobnejše informacije o instrumentu si lahko preberete tu:
https://admiralmarkets.com/custom/cfd_indices/stoxx50.html

Na Admiral Markets vedno iščemo nove načine za izboljšanje vaših trgovalnih izkušenj. Prepričani smo, da vam bo ta finančni instrument dal možnost, da boste našli še več načinov za dobičkonosno trgovanje.

S spoštovanjem,
Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.