Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Novim trgovalcem podarjamo 100€

Marec 01, 2012 18:57

Dragi trgovalci

Veseli nas, da vam lahko sporočimo, da Forex trgovalcem v sklopu nove promocijske kampanje poklanjamo 100€ bonusa. Bonus lahko koristite brez predhodnega pologa. Ne zamudite priložnosti za brezplačno valutno trgovanje in možnosti za dodatni zaslužek.

Primer: Stranka na promocijskem računu trguje s 100€ bonusa in z uspešnim trgovanjem ustvari 200€, kar pomeni, da lahko 100€ (kar je tudi maksimum) prenese na pravi trgovalni račun. Ko prenese sredstva, se promocijski račun onemogoči. Sredstva lahko prenese tudi prej, le dobiček mora biti prisoten na promocijskem računu (stanje mora biti več kot začetnih 100€).

Prijavo lahko naredite tukaj.

Za več informacij o kampanji smo z veseljem na voljo na e- naslovu: info@admiralmarkets.si ali na telefonski številki: 01 / 5898 140.

Pravila in pogoji

Želimo vam uspešno trgovanje

S spoštovanjem,
Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.