Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Novi trgovalni instrumenti in dostop do novih trgov

September 29, 2015 23:11

Spoštovani trgovci,

Z velikim veseljem, Vam sporočamo, da uvajamo nove instrumente, pogodbe na razliko znane kot CFD na ameriško in nemško zakladno menico vsem imetnikom Admiral.Markets računov.


Od sedaj naprej imate dostop do obeh instrumentov in s tem možnost trgovanje na popolnoma novih trgih.


Kako deluje

Prvi instrument kotira na MetaTrader 4 platformi kot #USTNote in je CFD z referenčnim instrumentom na četrtletne terminske pogodbe na ameriške 10-letne Treasury Note (menjalni ticket ZN)

Instrument je ena izmed najbolj likvidnih in aktivno trgovanih terminskih pogodb na svetu, upoštevati je tudi potrebno, da je trg obveznic pod bistveno večjim vplivom dogajanj na ameriškem gospodarstvu, kot borza.


Drugi instrument kotira kot #Bund, predstavlja delovanje četrtletne terminske pogodbe na državne obveznice Nemčije (Euro-Bund futures, menjalni ticket FGBL), ki je eden izmed najbolj priljubljenih instrumentov v Evropi.


Za vrhunsko trgovanje, smo oblikovali te instrumente v obliki klasičnih instrumentov z vzvodom znanimi, kot CFD-ji, s stopnjo kritja:
1% za #Bund
2% za #USTNote.


Prosimo, upoštevajte:
Novi instrumenti so CFD-ji na terminske pogodbe, tako da njihov nakup ne prinaša pravica do prejema plačill kupon, kot pri rednem instrumentu.

Imate pa priložnost, da trgujete tudi prodajne pozicije in tako ustvarite profit v morebitnem padanju vrednosti.


Oglejte si razpisne dokumentacije za dodatne indormacije o kritju in ostalih detajlih o danih instrumentih. V primeru dodatnih vprašanj pa nas kontaktirajte.


Lep pozdrav,
Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.