Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Nov CFD instrument SNAPCHAT in obvestilo o spremembah pri CFD-trgovanju

Marec 21, 2017 15:30

Dragi Trgovci,

Naša prejšnja izboljšanja CFD trgovalnih pogojev so navdihnila mnoge naše stranke, ki so tako dobili mnogo več možnosti trgovanja.

Vedno znova z veseljem uvajamo novosti, ki si jih naše stranke želijo, zato še dodano izboljšujemo ponudbo CFD trgovanja, ki pa so stopila v veljavo od 14.marca 2017 dalje.

Nov samostojen CFD na delnico

Obveščamo vas, da smo dodali nov instrument za trgovanje, Snap Inc. (Snapchat) single share CFD – #SNAP. Snapchat je ustanovljen leta 2011 in je najpopularnejša platforma za sporočila in socialna omrežja, prirejena posebej za mobilne uporabnike. Danes ima preko neverjetnih 7 milijard pogledov video vsebine na dnevni bazi, število pogledov pa nenehno raste.

Prosimo upoštevajte, da bo nov instrument na voljo na Admiral.Markets računih na AM-Live2 trgovalnemu serverju, žal pa ne moremo dodajati novih instrumentov na obstojče račune Admiral-Pro. Zato vam predlagamo, da odprete nov trgovalni račun v TRGOVALNI SOBI, kjer lahko tudi opravite interni prenos sredstev.

Novo minimalno število pogodb in spremenjeni urniki trgovanje za vse US delnišek CFD-je.

Ni vse v dodajanju novih storitev in novih produktov, Od 20 marca 2017 dalje, bo prišlo do nekaterih spremem v trgovalnih pogojih za vse US delniške CFD-je. Spremenili bomo provizije, minimalne provizije, zmanjšali minimalno število lotov, premike pogod in vrednosti pipov, tako da boste v prihodnje lahko trgovali tudi samo 1 delnico.

Bistvene spremembe na US delniških CFD-jih:

Provizija 2 pipa na transakcijo

Minimalna provizija – 2 USD na transakcijo

Novo minimalno število podob, delnic – 1 delnica

Nov minimalne premik, delnica – 1 delnica

Nova vrednost pipa za minimalno pogodbo – 0.01 USD

Nov 3 dnevni swap – Petek

Nov urnik trgovanja (EET) – 16:35–23:00 Pon–Pet*

Admiral Marketsu ste najpomembnejši prav vi, tako da kakšnekoli pomisleke ali vprašnja imate nam jih prosimo posredujte.

* Prosimo upoštevajte tudi spremembo urnega kazalca, ki se bo zgodila, saj to prinaša spremembe pri urah trgovanja med 12 marcem in 26 marcem 2017. Podrobnosti najdete tukaj – US spremembe časa,

S spoštovanjem,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.