Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

MQL5 Trading signals 2013.02.12

Februar 12, 2013 12:03

Spoštovani!

TMetaTrader 4 in 5 MetaTrader sta se pravkar izboljšala! V trgovalne platforme so integrirani signali MQL5.Signals. Zdaj se lahko naročite na MQL5 signale - in terminal bo kopiral te signale na vaš račun z minimalno zamudo, glede na nastavitve signala.

MetaTrader 4 terminal podpira trgovalne signale od različice 445 naprej, MetaTrader 5 pa od različice 705 naprej. V primeru, da še nimate najnovejše različice terminala, ga prenesite iz naše spletne strani. Nato se boste lahko naročiti na signale od različnih ponudnikov, čigar pozicije se bodo samodejno izvršile na vašem računu – brez vaše aktivnosti.

Če se želite naročiti na signale, potrebujete MQL5 račun. Če nimate MQL5 računa, se registrirajte tukaj

Izkoristite to zanimivo novo orodje in uživajte v najboljšem kar Forex trgovanje z Admiral Markets ponuja.

Želimo vam uspešno trgovanje!
Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.