Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

MetaTrader 4: Supreme Edition bo prenehal delovati v ponedeljek, 15. aprila

April 12, 2013 17:09

Oktobra 2012 je Admiral Markets ponudil najbolj napredno različico trgovalne platforme MetaTrader 4 Supreme Edition. Od takrat je bila ta različica platforme prenesena več kot 50.000 krat in je bila deležna številnih pohval s celotnega sveta. Medtem ko so nekateri posredniki ponujali nekatere izmed funkcij MetaTrader 4 Supreme Edition na svojih platformah, je Admiral Markets razvil le za svoje stranke funkcije premika S/L in T/P z miško ter druge edinstvene funkcije.

Pred kratkim je podjetje MetaQuotes, ki tehnološko razvija platformo MetaTrader 4, prepovedalo kakršnekoli spremembe na MetaTrader 4 terminalu. Od 15. aprila dalje bodo vse spremembe na terminalu prepovedane in blokirane.

Zato vas moramo na žalost obvestiti, da od 15. aprila naprej vse dodatne funkcije na naši platformi MetaTrader 4 Supreme Edition ne bodo več delovale. Te spremembe, ki se nanašajo na programsko opremo, ne bodo vplivale le na Admiral Markets MetaTrader 4 Supreme Edition, temveč tudi na dodatne funkcije drugih posrednikov. Prosimo upoštevajte, da v primeru uporabe kakršnegakoli komercialnega trgovalnega programa (EA), ki vsebuje DLL datoteke, obstaja velika možnost, da bo od 15. aprila naprej prenehal delovati na platformi MetaTrader 4. Če uporabljate takšen EA, vam priporočamo, da ga izklopite pred 15. aprilom in ga preizkusite na demo računu.

Glede na omenjeno, vam močno priporočamo, da prenehate uporabljati funkcije na platformi MetaTrader 4 Supreme Edition kot so: OCO (eno naročilo zapre drugo) naročila, samodejno zapiranje pozicij (Automated Closes), sledeča (Trailing) Stop naročila in alarme EA-ja, imenovanega Trgovalni terminal (Trade Terminal). Te funkcije za upravljanje z naročili ne bodo več na voljo in edina varna možnost je, da v izogib morebitnim izgubam čim prej prenehate (v vsakem primeru pa pred 15. aprilom) z uporabo teh funkcij.

Priporočamo vam, da si prenesete standardni MetaTrader 4 terminal pred 15. aprilom.

Kot posrednik vidimo velik potencial za izboljšanje naših storitev, ki bi vam olajšale trgovanje in hkrati povečale učinkovitost vašega trgovanja. Zato se trudimo z razvojem programske opreme in analitičnih orodij, ki bi vam lahko pomagale pri samem trgovanju.


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.