Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Kompenzacija na petkov Spike GBPUSD za račune Admiral.Markets

Oktober 11, 2016 16:43

Dragi Trgovci,


V petek, 7. oktobra, 02:07 (EET), se je funt hitro potopiti v primerjavi z drugimi valutami, zaradi zaskrbljenosti glede "Brexita".

Likvidnost je bila problematična za kratek čas, kar so povzročilo velike banke in borznoposredniške hiše, ob določanju cene GBP na zelo različnih in nedoslednih stopenjah.

Naše likvidnosti je bila na splošno dovolj in nismo opazili precej povprašanj po določanja cen za večino valutnih parov z britanskim funtom, z izjemo GBP / USD, na katerem smo imeli celo konico okoli 1.11 na Live2 trgovalnem strežniku.

Čeprav zgornja cena odraža naročilo zapolnjeno za zunanjo stranko in ni napaka, nismo zadovoljni, da se veže naše stranke, da zaradi te posebne izvedbe niso dobile prave cene.

Vidimo, da je cena 1.17944, ki je bila prisoten na Live2 strežniku naslednjo minuto po spiku (02:08 EET)bila blizu sredine splošnega tržnega območja 1,15 - 1,19.

Za vse trgovina na GBP / USD, GBP / USD-Pro izvedene pod 1.17944 7. oktobra 2016, 02:07 (EET), veljajo nadomestila, ki bodo izvedena 11. oktobra s prilagoditvijo bilanc na prizadetih Admiral.Markets računih.

Nadomestilo se izračuna kot razlika v točkah med dejansko ceno izvedbe poslov na GBP / USD in med konico-spikom in ceno 1.17944, pomnoženo z vrednostjo točke na pip po računu osnovne valute in obseg zadevnega naročila pri lotih.

Če imate več prizadetih naročila na GBP / USD, bo povzetek nadomestila nakazan na vaš račun.

Če ste že prejeli delno odškodnino, bomo dodatno delno nadomestilo tako, da bo vsota vseh delnih nadomestil enaka zneseku, izračunanem na podlagi zgoraj navedene metode.

Radi bi izkoristil to priložnost, da se vam zahvalim za potrpežljivost, ki je neprecenljiv za kakovost trgovca.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z vprašanjem oblikovanja cen pri britanskem funtu, prosimo, ne oklevajte in se obrnite na našo podporo strankam ali upravitelja računa.Prijazni pozdravi,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.