Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Izvedli smo prvi letošnji brezplačni seminar: Prihaja valutna vojna!

Marec 05, 2015 13:51

 Ljubljana,27.2.2015

Admiral Markets, eden od vodilnih FX brokerjev v Sloveniji je organiziral brezplačni seminar z naslovom : Prihaja valutna vojna. Katera strategija je prava?

Zahvaljujemo se vsem udeležencem. Veliko število udeležencev, je potrdilo ,da je zanimanje za tovrstne seminarje zelo veliko. Seminar je bil prvi v letošnjem letu. V načrtu imamo izvedbo še nadaljnih seminarjev z vedno aktualno in zanimivo vsebino. Začenjamo tudi z serijami webinarjev. Spremljate nas na naših spletnih straneh ADMIRAL MARKETS.

V kolikor še niste preizkusili naših storitev, Vas pozivamo da TUKAJ odprete brezplačni demo račun in preverite zakaj je Admiral Markets ponovno proglašen za najboljšo Forex brokersko hišo!

 


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.