Izvedli smo prvi letošnji brezplačni seminar: Prihaja valutna vojna!

Marec 05, 2015 13:51

 Ljubljana,27.2.2015

Admiral Markets, eden od vodilnih FX brokerjev v Sloveniji je organiziral brezplačni seminar z naslovom : Prihaja valutna vojna. Katera strategija je prava?

Zahvaljujemo se vsem udeležencem. Veliko število udeležencev, je potrdilo ,da je zanimanje za tovrstne seminarje zelo veliko. Seminar je bil prvi v letošnjem letu. V načrtu imamo izvedbo še nadaljnih seminarjev z vedno aktualno in zanimivo vsebino. Začenjamo tudi z serijami webinarjev. Spremljate nas na naših spletnih straneh ADMIRAL MARKETS.

V kolikor še niste preizkusili naših storitev, Vas pozivamo da TUKAJ odprete brezplačni demo račun in preverite zakaj je Admiral Markets ponovno proglašen za najboljšo Forex brokersko hišo!

 


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.