76% maloprodajnih računov izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. CFDji so kompleksni instrumenti in prinašajo visoko tveganje izgube denarja zaradi vzvodov. 76% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Dobro razmislite ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje izgube svojega denarja.

Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator CySEC fca

Edinstvene nove funkcije na nadgrajeni MetaTrader 4 platformi!

Januar 22, 2013 19:04

Spoštovana stranka!

Lažje, boljše, hitreje: podjetje Admiral Markets s ponosom predstavlja novo generacijo vizualnih grafičnih trgovalnih pripomočkov v nadgrajeni različici platforme Admiral Markets MT4 Supreme Edition. Uporabite to edinstveno novo funkcijo na vaši poti v trgovalni svet trgovanja! Orodje je namenjeno izključno strankam podjetja Admiral Markets – nobeden drug posrednik ne ponuja podobne uporabne funkcije.

Trgovanje z grafa – z nadgrajeno različico platforme Admiral Markets MT4 Supreme Edition lahko upravljate Stop naročila (Stop-Loss) ali naročila za unovčevanje dobička (Take-Profit) neposredno z grafa, zapirate naročila s premikanjem miške in trgujete na več grafih hkrati.

Na kratko nekaj prednosti:

  • Stop naročila (Stop Loss - S/L) in naročila za unovčevanje dobička (Take-Profit - T/P) so prikazana kot črte na grafu. S klikom na črto in premikanjem le-te z miško lahko na enostaven, in kar je še pomembneje, hiter način spreminjate S/L ali T/P naročilo na samem grafu.

  • Tudi diagonalne trendne črte je mogoče uporabljati za S/L in T/P naročila, kar vam omogoča veliko novih možnosti trgovanja.

  • Spreminjanje ali preklic naročil na čakanju s premikanjem miške neposredno na grafu. Zelo preprosto.
  • Zapiranje naročil še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno: potrebno je le klikniti na S/L ali T/P črto za aktiviranje le-te, jo premakniti preko trenutne vrednosti in sistem bo samodejno zaprl pozicijo.
  • Trgovanje na več grafih: uporaba več grafov za le en instrument – ni težav za novo različico platforme Admiral Markets MT4 Supreme Edition.

Dodatne funkcije se upravljajo v "1-Click Trade Manager" (Mini Terminal) Admiral Markets MT4 Supreme platformi. Na zelo enostaven način lahko spreminjate nastavitve, kot so barve črt ali če je potrebno, spreminjate S/L in T/P naročila. Ob vklopu bodo oznake na različnih črtah na grafu bolj jasne in vidne tudi v primeru bolj zapletenih grafov.

OPOZORILO!

Prosimo vas za previdnost, ko boste prvič uporabljali te funkcije!

Podjetje Admiral Markets zelo priporoča, da najprej preizkusite nove funkcije na Demo računu. preden jih uporabite na pravem računu. Neizkušenost lahko povzroči, da pomotoma odprete, zaprete ali spremenite svoja naročila, kar lahko občutno vpliva na vaš želeni rezultat.

Podjetje Admiral Markets ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo ali škodo, ki nastane zaradi nepravilne uporabe posodobitev na platformi Metatrader 4.

Nove funkcije so že nameščene v izboljšani MT4 Supreme Edition različici, ki jo lahko prenesete tukaj. Če že uporabljate MT4 Supreme Edition in želite uporabljati nova orodja, kliknite tukaj za prenos nadgradnje. V primeru, da trgovanje z osnovno izvedbo MT4, prenesite tukaj.

Navodila, ki podrobno opisujejo nove funkcije in nastavitve lahko prenesete tukaj.

Želimo vam uspešno trgovanje!