Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

ECN trgovanje sedaj že od 0.01 lota!

Julij 19, 2013 13:32

Dragi trgovalci/trgovalke,

Današnji Admiral.Pro ECN račun je izbira za ambiciozne trgovalce, saj vam omogoča neposreden dostop do trga, brez ponovnih kotacij in najnižji razpon je postal še boljši: zdaj lahko uživate strokovno trgovanje z Admiral.Pro brez omejitev minimalnega obsega trgovanja. Namesto trgovanja z 0,1 lotom (mini lot), zdaj lahko trgujete z 0,01 lota (mikro lot). To vam omogoča, da trgujete z minimalnimi loti, ne da bi tvegali večje kritje in lahko odprete več pozicij hkrati.

 

Admiral.Pro račun uporablja elektronska komunikacijsko omrežje (ECN), da vam omogoči neposredni dostop do trga: prejmite najboljše kotacije največjih igralcev na trgu, vključno s Citibank, Morgan Stanley, Deutsche Bank, Goldman Sachs in drugimi.

 

Prednosti ECN trgovanja pri Admiral Markets :

·         Brez minimalnega obsega trgovanja: Sedaj lahko trgujete z valutnimi pari in kovinami z mikro loti (0.01 lot) namesto mini loti (0.1)

·         Brez minimalne določene provizije

·         Ni omejitev glede skalpiranja, varovanja ("hedging") in avtomatiziranih programov ("Expert Advisors -EAs")

·         Ni ponovnih kotacij (“requotes”), neposredna tržna izvršitev

·         Pozitivni zdrs (“slippage”) se prenaša v celoti

·         Tier-1 likvidnostni bazen

·         Kotacije so natančne do pete decimalke

 

Za več informacij o izboljšanem Admiral.Pro računu, si poglejte našo spletno stran namenjeno Admiral.Pro računu. V primeru dodatnih vprašanj, vam bo naše prijazno osebje z veseljem po pomagalo; samo pošljite elektronsko pošto na info@admiralmarkets.si, pokličite na 01/58-98-140, nas obiščite v pisarni ali nas kontaktirajte prek live chat (angleščina).

 

Želimo vam uspešno trgovanje,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.