​Dan nacionalne enotnosti 2019 v Rusiji - spremembe pri trgovanju

November 04, 2019 10:51

Spoštovani trgovci,

Upoštevajte, da v ponedeljek, 4. novembra 2019, zaradi praznikov ruskega dneva enotnosti ne bodo na voljo naslednji valuti:

USD / RUB

EUR / RUB

Od 5. novembra 2019 se nadaljujejo običajni časi trgovanja.

N.B. "Običajne ure" se razlikujejo glede na instrument. V razdelku s specifikacijami pogodbe na našem spletnem mestu najdete posebne podrobnosti za vsak instrument.

Upoštevajte, da obstaja večja stopnja tveganja pri ohranjanju odprtih pozicij in nerešenih naročil v prazničnih obdobjih. Prav tako lahko navedene prodajne ure spremenijo ustrezne borze ali ponudniki likvidnosti. Poleg tega lahko obdobja, kot je to, povečajo verjetnost širših razmikov zaradi manjše likvidnosti na trgu.

Čeprav rublja ne bo na voljo za trgovanje, ima Admiral Markets na voljo še 40+ CFD-jev o valutnih parih za trgovanje. Poiščite svoj naslednji trgovalni instrument že danes!

Prijazni pozdravi,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Vse rešitve na enem mestu za porabo, investiranje in upravljanje denarja

Več kot samo broker, Admirals je finančno središče, ki nudi široko paleto finančnih produktov in storitev. Omogočamo vam upravljanja vaših osebnih financ preko enkratne združene rešitve, ki omogoča investiranje, porabo in upravljanje denarja.