Change Healthcare Inc. je zbral $557 million. Investirajte skupaj z Admiral Marketsom!

Junij 28, 2019 13:57

Change Healthcare Inc. je danes uspel zbrati milijardo dolarjev v svoji prvi javni ponudbi, s pričakovano ponudbo cen od 16 do 19 dolarjev na delnico v skupni vrednosti 936,4 milijona dolarjev.

Danes se je delnica sprostila za trgovanje na $ 13 pod oznako CHNG. To je bilo pod pričakovanim obsegom in celotno tržno kapitalizacijo podjetja znaša 557 milijonov dolarjev.

Pričakovano ponudbo cen od 16 do 19 dolarjev na delnico v skupni vrednosti 936,4 milijona dolarjev. Danes se je delnica sprostila na $ 13 pod oznako CHNG. To je bilo pod pričakovanim obsegom in je celotno tržno kapitalizacijo podjetja prineslo 557 milijonov dolarjev.

Today, the stock released at $13 under the ticker CHNG. This was below the expected range, and brought the company's total market capitalisation to $557 million.

Kdo je Change Healthcare?

Change Healthcare je platforma za programsko opremo, ki spreminja medicino. Podjetje je ustvarilo platformo, ki vključuje celoten nabor programske opreme, analitike, tehničnih storitev, omrežnih rešitev in plačilnih sistemov. Njihov cilj je optimizirati interakcijo med bolniki, lekarnami, bolnišnicami in raziskovalnimi laboratoriji.

Cena ciljnega trga je več kot 6 bilijonov USD. Po podatkih Medicare & Medicaid Services Center se bodo stroški zdravstvenega varstva v ZDA povečali s 3,6 bilijona dolarjev v letu 2018 na 6 bilijonov do leta 2027, kar bo približno 19% BDP. Change Healthcare prejela pozitiven poslovni denarni tok v višini 325 milijonov dolarjev v letu 2018 in $ 288 milijonov v letu 2019.

Da, čas je za IPO!

Vse več podjetij izdaja IPO, vključno z mnogimi najljubšimi svetovnimi tehnološkimi podjetji, kot so Slack, Uber in Lyft.

Če želite vlagati v vaše najljubše podjetje že od samega začetka, ste lahko eden prvih delničarjev tega podjetja, tako da investirate takoj, ko je odprta prva javna objava - IPO.

Kako lahko tudi samo sodelujete pri uspehu vaših najljubših podjetij? Veseli smo, da ste se vprašali, ker to točno nudimo preko Invest.MT5! Poleg naših CFD in Forex trgovalnih računov Invest.MT5 strankam omogoča dostop do tradicionalnih investicijskih možnosti preko MetaTrader 5 na svetovni # 1 platformi za trgovanje z več vrednostnimi papirji.

In od 18:00 EET 27. junija, Admiral Markets ponuja delnice Change Healthcare Inc. preko našega računa Invest.MT5!

Zakaj preko Invest.MT5?

  • Vlagajte v 4.000+ delnic s 15 največjih borz na svetu - vse iz računa vašega trgovalnega prostora
  • Začnite vlagati z minimalnimi vlogami v višini samo 1 EUR in minimalnimi transakcijskimi pristojbinami v višini samo 1 $ na zaloge v ZDA.
  • Ustvarite tok pasivnega dohodka z izgradnjo portfelja delnic, ki plačujejo dividende.
  • Dostopajte do najnovejših tržnih podatkov za izbrane instrumente preko naše ekskluzivne nadzorne plošče Premium Analytics, ki vključuje več kot 800 novic, ekonomskih in poslovnih koledarjev, pripomočkov za razpoloženje in orodij za tehnično analizo.Ste pripravljeni za začetek?

Ste pripravljeni začeti? Prijavite se v Trgovalno sobo, da začnete prijavo za račun Invest.MT5.

Opozorilo: Vrednost delnic se lahko poveča, kot tudi pade zaradi volatilnosti svetovnih trgov. To gradivo ne vsebuje in se ne sme razlagati tako, da vsebuje investicijsko svetovanje, investicijska priporočila, ponudbo ali napeljavo za kakršne koli transakcije s finančnimi instrumenti. Prosimo, upoštevajte, da takšna analiza trgovanja ni zanesljiv kazalec za trenutno ali prihodnjo uspešnost, saj se lahko okoliščine sčasoma spremenijo. Pred sprejemanjem kakršnih koli naložbenih odločitev se morate posvetovati z neodvisnimi finančnimi svetovalci, da boste razumeli tveganja.

Avatar-Admirals
Admirals Vse rešitve na enem mestu za porabo, investiranje in upravljanje denarja

Več kot samo broker, Admirals je finančno središče, ki nudi široko paleto finančnih produktov in storitev. Omogočamo vam upravljanja vaših osebnih financ preko enkratne združene rešitve, ki omogoča investiranje, porabo in upravljanje denarja.