Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Vzvod vse do:
    1:30 za maloprodajne vlagatelje,
    1:500 za profesionalne vlagatelje
  • FSCS varstvo
  • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral MT5 trgovalne ure

Februar 27, 2014 15:42

 

Spoštovani trgovalec/-ka,

 

V veliko veselje nam je, da vas lahko obvestimo, da smo podaljšali trgovalni čas na naši Admiral.MT5 platformi. Od petka, 28. februarja dalje, bo uveljavljeno podaljšanje zaprtja trga iz 23:00 na 23:58 (MetaTrader 5 čas platforme, EET).

 

Bodite pozorni, saj se lahko v tej zadnji uri trgovalne seje (23:00 – 23:58) zgodi, da pride do bistvenega zmanjšanja likvidnosti, kot posledica prevalitve (roll-over). To lahko privede do povečanja razpona (spread) ter do oteževanja izvršitve naročil, od 23:30 – 23:58 EET. Glavni valutni pari bodo podpirali povpraševanje prihajajočih naročil bolje, kot pa manj trgovani valutni pari – ker ne bo povpraševanja in možnosti za izvršitev naročil. Prosimo, da upoštevate to obvestilo pri načrtovanju in upravljanju vaših naročil in pozicij.

 

Če imate kakšno vprašanje, nam pišite na podpora@admiralmarkets.si.

 

Lep pozdrav,

 

Ekipa Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.