Admiral Markets se približuje veliki spremembi!

September 18, 2013 14:27

Admiral Markets raste iz leta v leto, že od leta 2001. Zdaj ko teče že 12. leto smo svetovno poznano podjetje s pisarnami v 45 državah. Z 18. septembrom bomo začeli z novim, svežim in bolj sodobnim videzom, saj se v podjetju pričenja novo obdobje.

Zadnji dve leti sta bili zelo pomembni za Admiral Markets. Velik napredek je bil narejen na področju pravnih in finančnih ureditev, na globalni širitvi, infomacijskih tehnologijah ter na področju kadrovanja. Sedaj nudimo povsem licencirane storitve v EU, Avstraliji, na Cipru in sedaj tudi v Veliki Britaniji. Sodelujemo z vodilnimi podjetji za spletno varnost, kar zagotavlja Admiral Markets varen in udoben dostop do svetovnega finančnega omrežja.

Zaradi novega videza Admiral Markets je potrebno posodobiti tudi logotip, ki bo izražal zaupanje v transparentnost. Logotip bo še vedno prepoznaven z rdečo in modro barvo, stolpce pa bosta zamenjala dva kroga, ki simbolizirata stabilnost in uravnoteženost. Vsi Admiral Markets komunikacijski kanali - spletne strani, e-pošte, bannerji in ostali - bodo posodobljeni in odražali nov videz.

Admiral Markets je usmerjen v prihodnost, ne premikamo se naprej le z novo podobo. Pomembneje je, da se dinamično razvijamo naprej z novim občutkom za vizijo, ki se prilagaja hitro razvijajoči Forex industriji.