Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Vzvod vse do:
  1:30 za maloprodajne vlagatelje,
  1:500 za profesionalne vlagatelje
 • FSCS varstvo
 • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral Markets praznuje drugi rojstni dan v Sloveniji!

December 09, 2013 14:16

Pridružite se nam pri praznovanju drugega rojstnega dne v Sloveniji. Minilo je že dve leti odkar je Admiral Markets začel aktivno poslovati v Sloveniji.

Zato praznujte z nami! Naše "darilo za rojstni dan" za vas: Trgujte brez stroškov provizije in razpona na vseh valutnih parih, in to do konca februarja*!

Prednosti:

 • Trgujte z valutnimi pari 60 koledarskih dni "brez razpona"! *
 • Za nove in obstoječe stranke! 
 • V promociji lahko sodelujejo stranke, ki v času trajanja promocije položijo na svoj trgovalni račun najmanj 1.000 EUR (v enem ali več zneskih). Stranka lahko sodeluje z enim trgovalnim računom in lahko dobi povrnjenih največ 500 EUR.
 • Stranka mora izpolniti zahtevan minimalni obseg trgovanja, preden prejme rabat (povrnitev stroškov) od razpona. Po pologu sredstev (1.000 EUR) ima stranka 60 dni časa, da izpolni zahtevano minimalno število lotov.
 • Veljavna trgovanja za izračun zahtevanega skupnega obsega trgovanj so trgovalni nalogi, ki so odprti vsaj 5 minut 00 sekund.
 • Kampanja »Drugi rojstni dan - brez razpona in provizije« bo potekala od 09. 12. 2013 do 28. 02. 2014.
 • Podrobna in natančna *pravila in pogoje najdete tukaj. 

V obdobju od 9. decembra do 28. februarja na svoj trgovalni račun položite skupno 1.000 € (ali več). Če še niste stranka Admiral Markets se najprej registrirajte v Trgovalno sobo in odprite pravi trgovalni račun. Verjamemo, da vam bo povračilo stroškov za trgovanje z valutnimi pari prišlo še kako prav. Zato izkoristite to in uživajte v trgovanju!


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.