Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Admiral.Autochartist

Oktober 03, 2011 11:44

Spoštovana stranka

Z veseljem vam predstavljamo novo orodje za samodejno tehnično analizo in prepoznavanje grafičnih vzorcev - «Admiral.Autochartist». Orodje bo na voljo brezplačno za imetnike «Admiral.Pro» računa, imetnikom ostalih vrst računov pa bo na voljo za le $5 USD na mesec.

Izkoristite priložnost in preizkusite popolno različico «Admiral.Autochartist» 30 dni brezplačno!

Kaj je «Admiral.Autochartist»?

Skupek najnaprednejših orodij za samodejno prepoznavanje grafičnih in Gartleyevih vzorcev. Admiral.Autochartist omogoča trgovcem stalno spremljanje različnih finančnih instrumentov in istočasno samodejno razkrivanje priložnosti za trgovanje. Zraven tega Admiral.Autochartist daje trgovcem orodja za oceno kvalitete in jasnosti posameznih vzorcev v nastajanju in celo predlaga cilje (unovčevanje dobička).

Kako vam lahko«Admiral.Autochartist» pomaga pri trgovanju?

Admiral.Autochartist omogoča trgovcem krajši čas spremljanja in analiziranja grafov ter iskanja vstopnih točk, saj lahko samodejno spremlja več valut in finančnih instrumentov ter več časovnih intervalov grafov (spremljanje npr.: D1, 4h, 1h… grafov istočasno). To orodje vam torej lahko prihrani ogromno časa in vam omogoča, da razširite nabor svojih strategij (vključevanje novih instrumentov), s čimer lahko razpršite tveganje in povečate dobičkonosnost.

Admiral.Autochartist je sestavljen iz 3 glavnih modulov:

  • Grafični vzorci – Sistem prepoznavanja vzorcev lahko prepozna najbolj uporabne vzorce (npr. trikotnik, zastava, “glava in rameni”,…) na grafu, ko se le-ti pojavijo. Grafični vzorci ocenijo jakost trenda in označijo potencialno točko vstopa, točko unovčenja dobička (TakeProfit) in točko postavitve stop naloga (StopLoss). Sistem opozori trgovca z zvočnim in vizualnim signalom ter izriše prepoznani vzorec na grafu.
  • Fibonaccijevi vzorci – sistem samodejno prepozna Fibonaccijeve vzorce.
  • Powerstats – To orodje omogoča trgovcem vpogled na sorazmerna gibanja valutnih instrumentov. Powerstats se lahko uporablja za pridobivanje statističnih podatkov: npr. povprečni premik tečaja valute v pipih v posameznem časovnem intervalu, verjetnost premika tečaja valute navzdol ali navzgor in največji pričakovan premik valute (statistični vrhovi in dna) na različnih časovnih grafih.

Kombinacija teh modulov vam omogoča hitro prepoznavanje in uporabo širokega nabora vzorcev tehnične analize na vseh instrumentih, na vseh časovnih intervalih, ob tem pa še nakaže, kje je smiselno postaviti stop nalog in kje unovčiti dobiček.

Sedaj lahko storite naslednje:


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.