Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Admiral Markets že drugo leto zapored zmagovalec na tekmovanju FxCuff

April 13, 2016 10:42


Spoštovani trgovci.

Prvič se je zgodilo, da je ista brokerska hiša zmagala na Forex FxCuffs dve leti zapored.

"Admiral Markets je edini broker, ki mu je to uspelo," je izjavil organizator FxCuffs' partner organisation Comparic.pl, Marcin Wenus. "Meni, da je ta nagrada tako zelo dragocena, saj predstavlja tako klinete, kot za samo industrijo," je zaključil.


Natečaj FxCuffs se šteje, kot prvo samostojno nagrajevanje na FX trgih, ki se osredotoča na kakovost sotritev in izdelkov. V tem letu je komisija prepoznala trud Admiral Marketsa na področjih:

  • visoke kakovost podpore za stranke
  • fleksibilnosti in konkurenčne odličnosti
  • dejavnosti na podoročju izobraževanje


Direktor pisarne Admiral Markets Poljska Andrzej Tomczyk pravi, da je zelo zadovoljna z rezultatom. "Vesel sem, da so se cenila in bila prepoznana naša prizadevanja za nenehno napredovanje naših storitev in da smo, kot edini v industriji osvojili zmago dve leti zapored."

G. Tomczyk je dodal, da ponujena visoka kakovost storitev, pomeni upoštevanje vseh elementov, da strankam "omogočimo premišljene in razumne odločitve o trgovanju".


"Širok nabor naložbenih instrumentov, najnovejša trgovalna tehnologija, dokazane metode za obvladovanje tveganja, nasveti psihologiji vlaganja, webinarji, seminarji, itd - to vse šteje in ta nagrado potrjuje, da gremo v pravo smer," je dejal Mr.Tomczyk.

Predsednik fundacije FxCuffs Janusz Ekert ugotavlja, da je bilo letošnje tekmovanje "posebno" in je tudi pritegnilo še enkrat več glasov, kot v lanskem letu, kar tudi kaže na prepoznavnost nagrade.


S spoštovanjem,

Admiral Markets.


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.