Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets Pty Ltd

Reguliran s strani Australian Securities and Investments Commission (ASIC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
NADALJUJTE

Admiral Markets Cyprus Ltd

Reguliran s strani Cyprus Securities and Exchange Commission(CySEC)
Spletna stran je na voljo samo v angleščini
NADALJUJTE
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Opomba: Če zaprete to okno brez izbiri podjetja, se strinjate, da nadaljuje z regulativo FCA (UK).
Regulator fca

Admiral Markets trgovanje z bakrom in 7 kmetijskimi proizvodi CFS

September 10, 2018 17:23

Z veseljem objavljamo nadaljnjo širitev ponudbe dostopnih trgov na našem vodilnem računu Admiral.MT5. Od danes naprej lahko naši profesionalni odjemalci uživajo prednostni dostop do živega prometa v našem CFD na bakru in v sedmih CFD-jev za kmetijske proizvode: kakav, kava arabica, kava robusta, bombaž, pomarančni sok, surovi sladkor in beli sladkor.

V naslednjih tednih po našem dodatnem obvestilu bomo omogočili dostop tudi našim Maloprodajnim trgovcem. V tem času pa imajo vsi naši naročniki na voljo testiranje in raziskovanje demo računov Admiral.MT5.

Uživajte v teh koristih pri trgovanju z novimi instrumenti:

  1. Potek: Nikoli. Vključite se v dolgoročne strategije in držite odprta mesta toliko časa, kolikor jih potrebujete.
  2. Provizije: nič. Uživajte v nižjih stroških trgovanja samo s plačili, ki jih lahko zaračunate samo za stroške širjenja in dnevnega financiranja.
  3. Vzvod: Zmerno. Vzvode do 1:50 za stranke Admiral Markets Pro na kmetijskih blagovnih borzah CFD in do 1: 100 na bakrenem CFD ter določenem razmerju 1:10 za maloprodajne odjemalce.
  4. Najmanjša velikost naročila: Mini. Trgovinske frakcije standardne pogodbe, da se omogoči največja natančnost strategij za obvladovanje tveganj.
  5. Volatilnost: ekstremno. Ti instrumenti so lahko zelo razburljivi za trgovanje, vendar pa jih prosimo, da pri trgovanju uporabljate našo službo za zaščito pred volatilnostjo.

Preverite druge bistvene trgovinske pogoje, povezane z novimi instrumenti v poglavju specifikacije pogodbe na naši spletni strani.


S spoštovanjem,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 85% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.