Admiral Markets skupina je sestavljena iz naslednjih podjetij:

Admiral Markets UK Ltd

Regulirani smo s strani UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Vzvod vse do:
  1:30 za maloprodajne vlagatelje,
  1:500 za profesionalne vlagatelje
 • FSCS varstvo
 • Politika zaščite pred negativnim stanjem
NADALJUJTE
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.
Izberete enega izmed regulatorjev in prikazale se vam bodo ustrezne informacije na spletni strani. Če želite prikazati informacije za različne regulatorje, izberite.

Admiral Markets trgovanje z bakrom in 7 kmetijskimi proizvodi CFS

September 10, 2018 17:23

Z veseljem objavljamo nadaljnjo širitev ponudbe dostopnih trgov na našem vodilnem računu Admiral.MT5. Od danes naprej lahko naši profesionalni odjemalci uživajo prednostni dostop do živega prometa v našem CFD na bakru in v sedmih CFD-jev za kmetijske proizvode: kakav, kava arabica, kava robusta, bombaž, pomarančni sok, surovi sladkor in beli sladkor.

V naslednjih tednih po našem dodatnem obvestilu bomo omogočili dostop tudi našim Maloprodajnim trgovcem. V tem času pa imajo vsi naši naročniki na voljo testiranje in raziskovanje demo računov Admiral.MT5.

Uživajte v teh koristih pri trgovanju z novimi instrumenti:

 1. Potek: Nikoli. Vključite se v dolgoročne strategije in držite odprta mesta toliko časa, kolikor jih potrebujete.
 2. Provizije: nič. Uživajte v nižjih stroških trgovanja samo s plačili, ki jih lahko zaračunate samo za stroške širjenja in dnevnega financiranja.
 3. Vzvod: Zmerno. Vzvode do 1:50 za stranke Admiral Markets Pro na kmetijskih blagovnih borzah CFD in do 1: 100 na bakrenem CFD ter določenem razmerju 1:10 za maloprodajne odjemalce.
 4. Najmanjša velikost naročila: Mini. Trgovinske frakcije standardne pogodbe, da se omogoči največja natančnost strategij za obvladovanje tveganj.
 5. Volatilnost: ekstremno. Ti instrumenti so lahko zelo razburljivi za trgovanje, vendar pa jih prosimo, da pri trgovanju uporabljate našo službo za zaščito pred volatilnostjo.

Preverite druge bistvene trgovinske pogoje, povezane z novimi instrumenti v poglavju specifikacije pogodbe na naši spletni strani.


S spoštovanjem,

Admiral Markets


Opozorilo o tveganju

CFDji so kompleksnih instrumentov in prinašajo visoko tveganje hitre izgube denarja zaradi uporabe vzvoda. 83% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Morate dobro razmisliti ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite, da prevzamejo tako veliko tveganje za izgubo svojega denarja.